Irina: Det må min datter IKKE arve fra mig

Der er én ting, reality-stjernen frygter, at datteren arver fra hende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. april 2016 kl. 13:28

Det kan være hårdt at være mor til en lille pige, men den hårdeste tid er nu ved at være forbi for Irina Babenko. Reality-stjernens datter, Allesia, som fejrede sin første fødselsdag i marts, sover nu igennem, spiser godt og er meget social. Men der er dog én ting, som Irina frygter, at datteren arver fra hende, skriver hun i et nyt, ærligt indlæg på sin blog. Noget, som Irina tidligere har haft store problemer med.
–  Det eneste, som vi har haft svært ved i perioder, det er tænder. Nu kan jeg ikke huske, hvordan det var med mine søskende, da de var mindre, men Allessia får så mange tænder på en gang. Hun har næsten alle sine sine tænder i undermunden allerede. Her på det seneste sover vi så ikke igen, da det generer hende meget om natten, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– Hun savler mere igen og ja… typisk. Ligesom når der kommer flere tænder. Denne gang er virkelig ikke sjov for hende, og jeg kan ikke lade være med at drage en parallel med mine tænder. Jeg håber vitterlig ikke, at hun arver det fra mig. Det MÅ IKKE SKE…!!!
LÆS OGSÅ: Irina i chok: Allesias ble var fyldt med blod
Har traumer fra Ukraine
Grunden til Irina ikke ønsker, at datteren ikke arver hendes tandsæt, hænger sammen med, at reality-stjernen selv har haft store problemer med sine tænder, da hun voksede op i Ukraine.
– Jeg havde de vildeste problemer med mine tænder, helt fra jeg var barn. De var sååå skæve, det var ekstremt. Mine mælketænder ville ikke falde ud, og alle de andre var allerede på vej, så jeg havde to rækker tænder, der bare stak ud til alle sider –  det var helvede!
LÆS OGSÅ: Irina: Sådan gik Allessias første dag i vuggestuen
De mange tandlægebesøg har sat dybe spor hos reality-baben, som har været rædselslagen for tandlæger lige siden.
– Jeg var hos tandlægen, mere end jeg var i skole, da vi boede i Ukraine og har virkelig fået traumer efter det – der var aldrig bedøvelse siger jeg bare. Da vi kom til Danmark – som  10 årig – var jeg så skrækslagen for tandlægen, at jeg græd og lavede en scene, hver gang jeg skulle afsted – jeg var SÅ bange, fortæller Irina på sin blog.
Irina afslutter dog med at skrive, at frygten for tandlæger i Danmark ikke så slem mere, og at familien passer godt på Allesias tænder.
Se galleriet af Irina i toppen af artiklen.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Vi skal have flere børn
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina Babenko skifter navn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.