Irina: Derfor valgte jeg at deltage i reality-tv

Reality-baben afslører, hvorfor hun valgte at deltage i reality-tv, og hvordan hun har det med det den dag i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 17. juni 2015 kl. 10:25

‘Fristet’, ‘Divaer i junglen’ og ‘Mig og min mor’ er tre af de realityprogrammer som Irina Babenko kan sætte kryds ved at have deltaget i. Hun bliver ofte spurgt ind til sine overvejelser omkring det, hvilket hun nu løfter sløret for.
– Jeg valgte at lave reality-tv, fordi jeg egentlig bare kastede mig ud i det og havde lyst til det. Dengang var der heller ikke de største fordomme for reality-deltagere endnu, så jeg havde ingen grund til det. Det er jo sjovt at deltage i de programmer, og jeg var klart eventyr-søgende for fire år siden, skriver Irina, der dengang var 24 år, på sin blog.
– Jeg ville have en vild oplevelse, jeg ville rejse, jeg ville møde nye mennesker, prøve grænser af og så ville jeg gerne have noget mere tv-erfaring.
GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
Fortryder ikke at have deltaget
Selvom Irina flere gange har overvejet, om det var en fejl at deltage i diverse reality-programmer, så ser hun nu tilbage på, hvor meget det har givet hende.
– Der har været perioder, hvor jeg bare tænkte: “Irina, du er en kæmpe idiot. Hvorfor har du gjort det her? Det er derfor, du bøder for det nu”. Alt det dårlige i mit liv var i perioder kun på grund af min deltagelse på tv, og det gjorde det nærmest ulideligt at gå udenfor en dør nogle gange, forklarer Irina og fortsætter:
– Men der har jo også været fantastiske perioder, og så er jeg altså der i dag, hvor jeg har fået så mange muligheder, mødt så mange fantastiske mennesker, fået de bedste venskaber og har fået super livserfaring. Havde man spurgt mig for to år siden, så havde jeg nok fortrudt, men i dag kan jeg jo se, hvor meget det har givet mig.
Få mere at vide om Irinas oplevelser med reality-tv HER!
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg elsker at være mor
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg vil gerne have flere børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.