Irina deler detaljer om 10 år gammel konflikt med Gustav

Konflikten mellem Irina og Gustav går tilbage til 2012.

Af Anna Løwe - 25. juni 2021 kl. 14:55

I anledning af Sankt Hans delte Irina ‘the diva’ en række stories, hvor hun belyste 1600-tallets fokus på hekse og afbrændingen af disse. Men det er slet ikke heksene som sådan, det egentlig handler om.

Irina tager sine følgere med tilbage til 2012, hvor hun, efter sin ‘Divaer i Junglen’-sejr, går igennem en meget svær periode, der både indebærer et breakup og mediernes negative fremstilling af influenceren.

– Jeg bedøvede mig selv med alkohol og gik rigtig meget i byen, for det var den eneste måde, jeg kunne flygte fra lortelivet på, fortæller Irina og fortsætter:

– Jeg festede også meget med dem, jeg havde været i ‘Divaer i Junglen’ med. Allerede da vi var i junglen sagde Gustav, at han skulle have vundet programmet, og den retorik fortsatte han med, efter vi kom hjem.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu en smittet ved Reality Awards: Jeg er forfærdelig ked af det

Formand for Hekseforbundet

Irina spoler frem til 2013, hvor hun har mødt sin nuværende mand, Morten ‘Faustix’ Olsen, og amoriner blomster, og hun har det godt. Lige indtil Gustavs bog udkommer.

– Der står simpelthen, at jeg er den værste heks. Der står bogstavelig talt, at jeg er ‘formand for Hekseforbundet’, fortæller Irina og fortsætter:

– For mig kom det ud af den blå luft, og jeg anede ikke, hvad hans agenda var. Men selvfølgelig havde han sådan en. Han ville sætte mig i et dårligt lys, fordi jeg pludselig var blevet en konkurrent efter at have vundet ‘Divaer i junglen’. Men jeg kunne ikke forsvare mig selv, for så ville hans bog få omtale, og det ønskede jeg heller ikke.

LÆS OGSÅ: UH: Er der et nyt reality-par i opblomstring?

Bodyshaming

Noget af det, mange kender Irina for i dag, er hendes fokus på kropspositivisme, men det har kostet mange bump på vejen at nå hertil, fortæller hun:

– Jeg reagerer ikke på Gustavs bog, og det frustrerer ham, tror jeg. Så da han får lov til at medvirke i et program på BT, tror jeg nok, (Programmet Paparazzi på Ekstra Bladet, som fulgte Gustav i 24 timer, red.) får han simpelthen lov til at sidde og sige, at jeg er for fattig til at kunne lave min slappe fedtfyldte hængebryster om til silikonebryster.

– Men jeg er så glad for, at jeg kan sidde her i dag og fortælle min historie uden at blive brændt på bålet. Jeg er her stadig, slår forretningskvinden fast.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Casper og Michaela afsløres i at kysse

Stilhed

Lige siden konflikten mellem Irina og Gustav opstod, har de to ikke haft kontakt. Det tilføjer Irina i en opfølgende spørgerunde på Instagram:

– Han gik målrettet efter at knække mig, så selvfølgelig ikke, skriver Irina, da en følger spørger, om Gustav nogensinde har undskyldt.

– Vi har ikke talt sammen siden, og jeg går udenom de medier, jeg ved, var eller er venner med ham. Det var dog vildere dengang, hvor kritikken ofte var rettet mod mig, der havde stor barm, var i bikini og havde kvindelige lyster. Det er SKØRT, hvordan man kan manipulere tingene, slår Irina fast.

LÆS OGSÅ: Irina kontaktet af svindler efter otte år: Hun smadrede mig

Gustav: Det er barnligt

For Gustav kommer den pludselige kritik fra Irinas side bag på ham, og han forstår ikke helt, hvorfor der skal rippes op i noget, der skete for ti år siden. Derudover påpeger han, at der altid er to sider af en sag.

– Men jeg synes, det ville være for barnligt at begynde at fortælle, hvorfor jeg sagde de ting om hende, men der var jo en grund til det. Der er altid en grund til, at folk bliver sure på en jo, men jeg synes, vi bliver nødt til at være lidt voksne, og det er ikke mere end tre år siden, jeg var til noget Award, tror jeg, hvor jeg faktisk gav hende og hendes kæreste en præmie, og hvor jeg sagde tillykke, og jeg ønskede hende al held og lykke, men jeg synes måske bare, det er lidt mærkeligt, at rode op i noget, som er sket for ti år siden. Man skal sgu komme videre, og hvis jeg mødte hende i dag, ville jeg også sige pænt hej til hende., fastslår Gustav og fortsætter:

– Fra min side er det totalt lukket, der er ikke noget dér, jeg har ikke et behov for at sige noget om hende eller fortælle, hvorfor jeg sagde sådan om hende, som jeg gjorde dengang, for der var jo en grund til det, og jeg synes bare, vi er voksne mennesker, og vi burde sgu komme videre.

– Jeg synes, det er totalt unødvendigt, og så har jeg for travlt både som onlinecoach, med mit slikfirma, og så har jeg også en mormor, som er pisse syg, som jeg skal sørge for – hun bor på plejehjem, så jeg har rigeligt, jeg skal tage mig til, uden jeg skal begynde at fokusere på en kvinde, som der føler sig stødt for ti år siden,  fordi jeg har sagt, at hun er en heks, og hun har hængebryster. Vi har for helvede sagt så mange dumme ting til hinanden dengang, men vi kan sgu da ikke begynde at sige “For ti år siden, der sagde du sådan og sådan, og derfor…” – Der er sgu ting, der er vigtigere her i verden, tænker jeg.

LÆS OGSÅ: Nynne taler ud om graviditet

Læs mere om