Irina bryder sammen for rullende kameraer - Her & Nu

Irina bryder sammen for rullende kameraer

Det var meget hårdt for Irina at miste Morten, og når hun skal fortælle om det, bliver hun stadig så rørt, at hun græder.

Af Louise Vilsbøl - 4. februar 2019 kl. 15:04

I aftenens afsnit af ‘Beauty Bosserne’ kommer man helt tæt på en svær tid for Irina, som i 2018 brød med sin forlovede Morten Olsen. Efter et halvt år fra hinanden fandt de dog sammen igen i sommers, men det er en meget følelsesladet Irina, der i aftenens afsnit fortæller om, hvordan det var at undvære ham.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om ekskæresten: Vi ventede et halvt år, før vi havde sex
– Jeg var allermest ked af, at jeg ikke bare mistede ham, men jeg mistede ham til alkoholen, fordi han ikke længere var den person, jeg kendte, og det var virkelig frustrerende både at miste sin partner og bedste ven og datters far. Han er jo min familie, fortæller Irina i aftenens afsnit og fortsætter:
– Jeg vidste bare godt, det stadig kun var mig, der kunne forstå ham, og jeg kan tydeligt huske, der var faktisk en dag, hvor vi sad her, og han var bare så ked af det.
LÆS OGSÅ: Irina: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen
Irina bryder sammen foran kameraet, da hun skal fortælle om den følsomme episode. Senere har hun dog forklaret, hvad der skete i et blogindlæg, og det kan man læse mere om her.
Få et smugkig på aftenens afsnit herunder, og se med i aften klokken 21.00 på Kanal4.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds