Irina blev mobbet som barn

Reality-baben har ikke altid haft det helt nemt, da hun i barndommen blev mobbet af både børn og voksne.

Af Emilie Holm Egebro - 9. august 2016 kl. 10:55

Selvom det går godt for reality-baben Irina Olsen med både familieliv og karriere, så har det ikke altid været sådan for hende.
Da hun i sin barndom kom fra Ukraine til Danmark, var det bestemt ikke nemt at falde til – især på skøjtebanen, hvor Irina klarede det bedre end de danske konkurrenter. Og det faldt ikke i hverken de andre børns eller forældrenes smag.
– Jeg stod alene på isen, og de fleste håbede på, at jeg fejlede. Hvert minut af dagen var bare en kamp mod mobning i skolen, mobning i skøjtehallen, mine forældres evige ambitioner på mine vegne og lille Irina, der tænkte, at der måtte være en mening med alt det her, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
– I Ukraine var det sådan, at vandt man over de andre, så var det, fordi man var bedre, og man accepterede det, og vi var stadig børn, der kunne lege i pausen fra træningen. I Danmark var det helt anderledes. Jeg blev frosset ude næsten med det samme, og jeg kunne ikke efterlade mine ting i omklædningsrummet, for de blev ødelagt, og mine penge blev stjålet fra pungen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Irinas navn er foreviget på kærestens arm
Håber ikke, at Allessia vil skøjte
Irina var især forfærdet over, at voksne mennesker behandlede hende så skidt. Hun føler dog også, at hun har lært noget af den ubehagelige oplevelse.
– Den lærte mig meget. Nemlig, at man er nødt til at distancere sig for at komme videre nogle gange og tilgive de mennesker, der ikke ved bedre. Jeg er også blevet rustet til alt det, som er kommet efterfølgende. Jeg kan sagtens blive ked af det, men jeg vender altid tilbage og bliver ved, uanset hvor meget man prøver at spytte på mig og ødelægge mig, forklarer Irina, som ikke håber, at datteren Allessia vil gå til skøjtning:
–  Jeg vil gerne have, hun skal gå til noget, men det skal være fordi, hun har lyst. Jeg vil prøve at holde hende væk fra skøjteverdenen – den kommer der slet ikke noget godt ud af. Men hvis hun skulle vælge skøjteløb eller sådan noget, så tror jeg, at jeg vil være en god mor. Jeg kender jo gamet og ville kunne forstå de situationer, hun kommer i, fortæller Irina til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud: Sådan er mit og Mortens forhold
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina: Han prøver at vinde mig tilbage
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.