Irina om babyplaner: Allessia vil ikke have søskende

Hvis Irina og Morten spørger deres datter Allessia, om hun er klar til at blive storesøster, er svaret nej.

Af Louise Andersen - 2. oktober 2017 kl. 12:13

Det er ingen hemmelighed, at der er babytanker hjemme hos Irina Olsen og kæresten Morten. Tidligere kom det frem, at især Morten er klar på at få nummer to, mens Irina har holdt lidt igen, og nu tyder noget på, at heller ikke datteren Allessia er klar på en baby nummer to – ihvertfald ikke, hvis man spørger hende. Det skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irina misbrugt af svindlere
– MEN, når vi spørger Allessia, så siger hun altså “nej”, hahaha! Men når man spørger hende om lillesøster eller lillebror, så siger hun alligevel “bror”, hmm, skriver Irina.
Og det er ikke, fordi Allessia ikke kan lide andre babyer, for det kan hun. Og endda så meget, at det giver Irina helt dårlig samvittighed, at hun ikke er helt klar til, at Allessia bliver storesøster.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Takkede nej til populært TV3-program
– Hun synes andre babyer er søde og aer dem og viser interesse. Hun forstår jo helt klart hvad en baby er, og hun er bare SÅ glad for at lege med andre og elsker selskab så meget, at jeg næsten kan få lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke er helt klar til barn nr. 2, skriver hun.
Du kan læse resten af blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: Irinas opsang til mænd: Vi har menstruation og kaster op
LÆS OGSÅ: Frustreret Irina i smertehelvede: Jeg kan ikke holde det ud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.