Irina om babydrømme: Morten får flere børn, hvis …

Den populære bloggers kæreste er skruk i perioder, men Irina har et krav, han skal opfylde, før hun vil overveje at udvide familien.

Af Louise Andersen - 17. august 2017 kl. 08:55

Bloggeren Irina Olsen er kæreste med Morten, bedre kendt som dj’en Faustix. Sammen har de datteren Allessia på to og et halvt år, og nu tyder noget på, at parret overvejer at udvide familien. Det skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irinas opsang til mænd: Vi har menstruation og kaster op
Irina havde dog en super hård graviditet og fødsel med Allessia, og det skal bearbejdes ordentligt, inden hun kaster sig ud i en ny graviditet. Og så har hun også ét specifikt krav til kæresten Morten.
– Så når Morten hentyder til, at han er skruk og vil have en til lille én, så hentyder jeg. Nej, jeg siger det bare faktisk, at han skal lave flere hits så! Så vil jeg overveje flere børn, når vi har to-tre barnepiger, så Irina The Mommy ikke går ned med stress, når han ikke er hjemme, skriver hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina Olsen fortælle, hvorfor hun ser op til Kardashian-familien.


LÆS OGSÅ: Irinas kæreste savner familielivet
Det med hits er nok mest for sjov, og i sidste ende har både den hårde graviditet og fødsel været det hele værd. Og meget tyder på, at parret har lært en masse af at være forældre til Allessia.
–  Nu, hvor Allessia er to og et halvt, har vi klart genvundet noget af vores energi (selvom jeg kun holder mig på benene takket været kaffen), men det er helt utroligt med tiden, og hvordan dagene bare forsvinder, uden man når det halve af det vi prøver på. Nu ved man også præcis hvad det kræver at få et barn (all worth it of course!) og tiden efterfølgende, skriver den populære blogger.
Tankerne om barn nummer to må altså sige at fylde mere og mere hjemme hos Irina Olsen og kæresten Morten. Du kan læse hele indlægget her.
LÆS OGSÅ: Irina misbrugt af svindlere
LÆS OGSÅ: Irina forladt at kæresten på ferien
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.