Irina Babenko forlader blog-netværk

Bloggeren kommer ikke længere til at dele ud af sit liv hos Bloggers Delight.

Af Jonas Sand - 30. november 2015 kl. 17:55

Irina Babenko er fra i morgen ikke længere en del af blog-netværket Bloggers Delight. Det er dog ikke slut med at blogge, for reality-stjernen vil i fremtiden være at finde hos Mascha Vangs nye blog-netværk, Blogly.dk.
– Jeg er derfor MEGET spændt på nye ting, der skal ske for mig som blogger. Fra den 1. december kommer jeg nemlig til at være en del BLOGLY.DK. Jeg glæder mig super meget til lidt forandring på den front og det gode selskab, skriver Irina på sin blog, der ikke kommer til at ændre sig.
– Der er dog ikke meget der ændrer sig for jer, for bloggen er selvfølgelig stadig på IRINATHEDIVA.DK, og jeg linker til mine indlæg på min Facebook side, som jeg plejer. Så på det punkt, så forbliver alt det samme, bortset fra at bloggen ikke er under Bloggers Delight mere, fortæller hun.
Dermed kan Irina Babenko skrive sig på listen over Blogly-bloggere, der i øjeblikket indeholder blandt andre Anne Gadegaard, Julie Berthelsen, Annemette Voss og Mascha Vang selv.
Se flere billeder af Irina Babenko i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang i banjo-problemer: Tvunget til navneskift
LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører: Jeg har en kage i ovnen
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.