Irina afvist af flere brands

Influenceren får ofte at vide, at hun er forkert og ikke passer ind i branchen.

Af Lærke Stræde - 22. marts 2021 kl. 6:55

Man skulle ikke tro, det var svært at få samarbejder i hus, når man som Irina Olsen er en af Danmarks største influencere. Der er da også mange, der står i kø for at få den ukrainsk-danske beauty-guru til at reklamere for deres brands, som hun månedligt tjener op imod en halv million kroner på.

Men det handler også om at få de rette brands under ens vinger, og netop den del har Irina sommetider problemer med.

– Jeg får konstant at vide af rigtig mange i branchen, om det er virksomheder eller bureauer, at jeg er forkert, fortæller Irina i det seneste afsnit af ‘The Olsens’.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Irina Olsen, som også går under navnet ‘Irina the Diva’, er kendt fra realityprogrammer som ‘Fristet’, ‘Divaer i junglen’ og ‘Mig og min mor’, og det har ikke altid været lige nemt at undslippe de fordomme, som knytter sig til den slags programmer.

– Grunden til, at jeg er forkert, er mit udseende, mit navn, og at jeg har for mange meninger. Der er altså mange brands derude, der kun accepterer én bestemt type kvinde, og det mærker jeg som influencer enormt meget, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt

Se klippet herunder, hvor Irina sætter ord på frustrationen ved at blive afvist af brands, eller se det fulde afsnit af ‘The Olsens‘ på discovery+

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

LÆS OGSÅ: Nu kommenterer Elvira og kæresten på hans ægteskab

Læs mere om