Irina afslører: Det skal vores pige hedde

Irina Babenko blev mor i sidste uge, og nu afslører hun på sin blog, hvad barnet skal hedde.

Af Jonas Sand - 30. marts 2015 kl. 20:44

I sidste uge blev Irina Babenko og kæresten Morten forældre til en lille pige, og nu står reality-stjernen frem og fortæller, hvad hendes navn skal være.
– Nu synes jeg ikke, at vi kan holde det hemmeligt længere. Jeg kan også se, at mange på min Instagram selv har antaget, at hun hedder Adiva, hvilket hun altså ikke gør. Vi ville selvfølgelig gerne finde noget perfekt og specielt, og det blev det også. Hun hedder Allessia Maria Olsen, skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Så hård var fødslen
LÆS OGSÅ: Irina er flyttet fra kæresten
Opkaldt efter død mormor
Irina stammer oprindeligt fra Ukraine, og det er også der, hun har fundet inspiration til det noget specielle navn, som datteren har fået.
– I Ukraine har vi navnet Olesya, som er lidt fra de gamle dage. Jeg ønskede, at navnet var mere internationalt og anderledes, så jeg fandt en anden stavemåde til det, og så har hun lidt af mine rødder med på den måde.
– Hendes mellemnavn er Maria, hvilket er efter min mormor, som døde, imens jeg var nede og optage ‘Divaer i junglen’. Jeg var meget tæt på hende, da vi stadig boede i Ukraine, og siden har jeg ønsket at give det navn videre som mellemnavn til mit barn, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Jeg har angst
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.