Irina afslører: Blødt toiletpapir er det vigtigste, når man skal føde

Ifølge Irina var der en del at tage højde for, da barselstasken skulle pakkes.

Divaer i junglen
Af Emilie Holm Egebro - 2. juli 2015 kl. 14:55

Da Irina Babenko skulle afsted på hospitalet for at føde Allessia, var der mange ting, der skulle være styr på. Og der skulle bestemt ikke mangle noget i barselstasken.
– Jeg ville hellere være på den sikre side og tage det hele med. Jeg havde faktisk alt med, som man overhovedet kunne tænke sig. Jeg havde endda chokoladebar med. Faktisk fik jeg brugt de fleste af de ting, som jeg havde taget med, for vi var på barselsgangen ret længe. Og jeg var glad for, at jeg havde tingene med, siger Irina til Kanal 4 og tilføjer:
– Men jeg havde taget nogen høje sko med, som jeg skulle have på, da jeg skulle forlade sygehuset, da jeg ikke gad ligne lort, når jeg gik ud. Idiot. Dem fik jeg så ikke brugt. Og jeg har også fortrudt, at jeg tog så meget makeup med, og tog det på. Det var kun til besvær.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er vild med Kim Kardashian
‘Nu stopper det’
Irinas mor Mila var til gengæld ikke helt tilfreds med Irinas store pakning. Især toiletpapir, synes hun, var fjollet at medbringe.
– Nu stopper det her! De har helt normalt toiletpapir på hospitalet. Alle bruger det, og så kan du også bruge det. Jeg gider ikke slæbe alle de tasker, når du skal føde. Og det bliver det mest mærkelige syn, siger Mila til Irina i ‘Mig og min mor’-klippet, da de pakker.
Irina var dog glad for sin beslutning.
– Jeg var glad for, at jeg havde toiletpapir med. Det på hospitalerne er altså ikke særlig blødt. Og der var rigtig mange, der anbefalede mig at tage det bløde toiletpapir med. Så jeg var glad for, at jeg havde taget det med, men det var nu endnu nemmere bare med vand. For det gør altså lidt av efterfølgende, forklarede Irina.
Se videoen herunder, hvor Irina også forklarer, hvad hun ser som det vigtigste i barselstasken:

LÆS OGSÅ: Irina langer ud efter kritikerne: Jeg er ingen dårlig mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.