Irina afslører: Barnet var ikke planlagt

Det var ikke lykke og glæde, der var Irinas første følelse, da graviditeten gik op for hende.

Af Jonas Sand - 5. maj 2015 kl. 19:25

Irina Babenko og kæresten, Morten, er netop blevet forældre til deres første barn, da Allesia kom til verden. Men selv om parret er lykkelige nu, så var det ikke den første følelse, der ramte reality-stjernen.
– Det var ikke, fordi vi ikke vidste, at det kune ske, men vi havde ikke regnet med børn på det tidspunkt. Men altså, da vi fandt ud af det, var jeg i chok og panik i de første uger, og Morten var mega glad, skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Allessias gudmor er også realitystjerne
Perfekt tidspunkt
På bloggen fortæller Irina også, at parret egentligt havde håbet på at vente et år eller to på at blive forældre. Sådan skulle det dog ikke gå, men det er de to meget glade for nu.
– Vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle have børn sammen. Ubevidst tror jeg, at vi begge to håbede, at det bare ville ske, og derfor skete det også. Men det var det mest perfekte tidspunkt at få hende på, kan jeg se nu, skriver hun.
Her kan du læse hele bloggen, hvor Irina også fortæller, hvordan fremtiden ser ud for parret, og hvordan Morten er som far.
LÆS OGSÅ: Ærlige Irina: Jeg har ikke glemt fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.