Intet kys fra Philip: Nu forklarer han

Han har ellers ikke holdt sig tilbage med kyssetøjet. 

Af Cecilie Løwert - 12. juli 2022 kl. 20:55

I aftenens afsnit var det slut med at uddele kys til heldige kvinder.

På trods af at de to turtelduer allerede har kysset én gang, måtte Victoria se langt efter en intim stund med den surfende bachelor på deres ellers hyggelige date.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne i tårer: Single igen

Nu forklarer Philip, hvorfor han hverken uddelte kys eller rose til Victoria.

– Pigerne så lidt mere intenst på kyssene, end jeg gjorde. Så helt bevidst holdt jeg tilbage med kysseriet både for mine og kvindernes følelsers skyld. Jeg har søgt svar hos mine tre favoritter, og det går jeg videre med. Jeg havde ikke behov for at køre videre i det. Vi nærmede os slutningen, og der var mange ting i gang i mit hoved og min krop, så jeg havde ikke behov for at kysse Victoria på daten, fortæller han til Realityportalen og understreger, at han havde en rigtig hyggelig date.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Paradise’-par deler stor nyhed

Ingen rose

Seerne har været vant til at se fyrene dele en rose ud på de romantiske dates, men sådan én blev Victoria også snydt for. Der er dog en lidt mere lavpraktisk forklaring på den del.

LÆS OGSÅ: Åbner op om barsk barndom: Syv år og med far på bodega

– Det var ikke muligt for at give en rose, fordi vi var så tæt på slutningen, og derfor skulle alle være med til sidst, afslutter han til Realityportalen.

Vi er så tæt på finalen og afslutningen. Piger får ikke at vide, om der er en rose med daten eller ej. Det var ikke noget, vi snakkede om. Det har vi aldrig gjort. Det var en mulighed, vi fik tidligere, som vi selv kunne bestemme, om vi kunne gøre brug af eller ej. Ingen mulihged til sidst, fordi vi var såp tæt på afslutningen. Der skulle alle stå til sidst.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Philip afslører: Jeg har sagt nej til disse reality-programmer

Du kan se ‘Bachelor’ på TV 2 Play eller på TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.