Find inspiration til påskebordet med Julie von Lyck

Skal du dække et flot bord til din påskefrokost, så kan du finde en masse inspiration her fra Julie von Lyck.

Af Rikke Lynge - 1. april 2021 kl. 12:55

Julie von Lyck kendt fra blandt andet ‘Divaer i junglen’ oser af kreativitet og god stil på sin Instagram-profil. Realityportalen har derfor spurgt Julie, om hun har lyst til at dele ud af sin stilede borddækning til inspiration her i påsken, hvor mange slås med at dække det helt rigtige påskebord.

For Julie er påsken lig med hygge med familien og et tegn på, vi går en lysere tid i møde med blade på træerne, farver og mere lys og bedre vejr. Normalt rejser Julie med sin familie i påsken, men i år er det anderledes.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

– I helligdagene skal Steffan (Julies mand red.) og jeg ud i min families sommerhus på Mols, hvor min mor holder påskefrokost. Mine forældre købte sommerhuset sidste år i coronatiden, og det er fantastisk med det sommerhus, når man ikke kan rejse sydpå, som jeg normalt har gjort utrolig meget i forbindelse med mit arbejde. Ingen i vores familie havde regnet med, at mine forældre ville eje et sommerhus, men corona-tiden sætter tingene i perspektiv, og jeg er så glad for, at jeg lokkede min mor med ud at se det, så både hende og min far forelskede sig i det, fortæller Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitybabe går ind i politik

Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)

Julies påskebord

Ifølge Julie behøver man ikke bruge en formue på at få et hyggeligt påskebord. Det handler i stedet om at finde sin kreative side frem.

– Jeg har fx bundet mine stofservietter med noget gammelt gavebånd, og man kan også sagtens finde en gren ude i haven eller i skoven og pynte den, forklarer Julie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ vender tilbage – med to nye mødre

Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)

– Man kan altid gøre et bord mere hyggeligt med nogle små detaljer. Det er detaljerne, der gør det hele. Jeg vil altid anbefale, at man pynter sit bord med nogle blomster. Det skaber liv og glæde. Derudover skaber stearinlys også altid en hyggelig stemning. Jeg synes personligt, at det er rigtig fint at pynte med en pæn dug eller stofservietter, som man kan binde med noget pænt bånd og noget pynt – til påske med små påskeæg og blomster.

LÆS OGSÅ: Line Maria raser: Vi er også mennesker!

Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)

Julie er ret stor fan af at pynte sit bord med blomster fra Queen.

– Blomsterne er sukkulenter, og de holder derfor bedre på vandet og kan derfor også tåle at være til pynt uden vand i en del timer. Det er altså smart!

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens nye investering: Åbner restaurant

Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)

Se flere billeder af Julies flotte påskebord i galleriet øverst i artiklen.