Ingen tvivl: Ude af ‘X Factor’

Der er ingen tvivl om, hvem der forlader programmet i dag.

Af Louise Vilsbøl - 18. marts 2022 kl. 16:55

Alt kan ske i sæsonens fjerde ‘X Factor’-liveshow, men ifølge bookmakerne er der ingen tvivl om, hvem der skal forlade sangkonkurrencen i aften.

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

I de første tre liveshows har det været grupperne, der stod for skud, men nu er de alle sammen udryddet, og det står altså klart, at det er en solist, der skal forlade showet.

Her er der ikke meget slinger i valsen hos oddssætterne, der alle peger på Kári som klar favorit til at ryge ud foran Maria Ranum og Oliver Antonio. Det giver blot pengene 1,30 gange igen, hvis man spiller på, at Kári ryger ud, mens Maria giver pengene 4 gange igen, og Oliver Antonio 8 gange igen, hvis han skulle forlade showet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

Storfavoritten hos bookmakerne er stadig Mads Moldt, der giver pengene hele 150 gange igen, hvis han bliver sendt hjem i aften. Til gengæld giver det kun pengene 1,55 gange igen, hvis man spiller på, at Mads vinder ‘X Factor’, og det går i opfyldelse.

De seneste uger har bookmakerne haft ret i deres forudsigelse af aftenens udstemte, så det bliver spændende at se, om de også får ret i aften.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv