Ingen så det komme: Nyt uventet realityvenskab

De var i hver sin gruppe, men i dag er de venner.

Af Lærke Stræde - 16. november 2020 kl. 06:55

På ‘Paradise Hotel’ var Julie Bischoff og Daniel Rosendal ikke venner. Faktisk kunne de ikke specielt godt lide hinanden, og det blev ikke just bedre, da de kom hjem til Danmark, og kløften mellem jyderne og københavnerne kun voksede.

Men det krævede åbenbart ikke mere end et intensivt træningsforløb i forbindelse med ‘Stjerneboksning 2020’, hvor begge realitystjerner skal i bokseringen, før et venskab begyndte at spire.

Daniel og Julie optræder nemlig jævnligt på hinandens Instagram-stories, hvor de blandt andet træner, kører i bil og spiser mad sammen.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

– Jeg har bare fået et andet indtryk af ham væk fra rullende kameraer. Vi går godt i spænd og følges ad til træninger, fortæller Julie til Realityportalen og fortsætter:

– Han er god, som dagen er lang. Sådan oplever jeg ham i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Frederik og Line Maria: Sådan var det at se hinanden igen

God at sparre med

Daniel omtalte sig selv som “en ensom ulv” i ‘Paradise Hotel’, og hjemme i Danmark er det ikke anderledes. Realitystjernen trives nemlig i sit eget selskab og har paraderne oppe, hvad angår andre mennesker.

Der er dog noget, der tyder på, at Julie langsomt har sneget sig ind på livet af ulven og fået ham til at åbne sig lidt op.

– Han er altid klar på en lytter, og Daniel har heller ikke altid haft det nemt. Derfor virker han for mig ret god at spare med, lyder det fra Julie, som også selv har haft nogle turbulente måneder, der blandt andet resulterede i bruddet med ekskæresten, Amanda.

LÆS OGSÅ: Jeppe afslører sandheden bag break up

LÆS OGSÅ: Kamerahold til Amalies fødsel: Ikke et valg jeg selv har taget

Læs mere om