Inge om at se sig selv på tv: Jeg er simpelthen så grim!

Inge havde glemt, at det var hendes tur til at ryge ud i tredje afsnit af ‘Den store bagedyst’.

Af Louise Vilsbøl - 28. september 2016 kl. 20:57

– Æ går li’ ind i stuen og slukker raadioen og sætter mig ned, så kan æ bedre koncentrere mig, lyder det på klingende nordjysk og med en vanlig rolig stemme fra Inge, da vi fanger hende på telefonen.
Der skal mere til at bringe Inge ud af fatning end medieinteresse og en tv-karriere, der nu er slut. Det kommer faktisk bag på Inge, at det hele sluttede så hurtigt.
– Jeg må indrømme, at det er skægt, nu er det jo længe siden (at programmet blev optaget, red.), og da jeg så program to kunne jeg helt ærligt ikke huske, hvordan jeg lå i programmerne, og hvornår det var mig, der røg ud, fortæller Inge.
– Når jeg tænker tilbage, så tror jeg, at jeg blev lidt forskrækket over, da de sagde mit navn. Men jeg har hele tiden sagt, at min måde at pynte på ikke er med på noderne, og jeg vil ikke gå på kompromis med mig selv og smagen, så jeg vidste godt, at jeg hverken ville blive nummer 1-2-3-4-5 eller 6. Men oplevelsen er bare guld værd.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det sker der med kagerne i ‘Den store bagedyst’
Jeg er så grim!
Hun hygger sig med at se programmerne, fordi det dels genopfrisker hukommelsen og minder hende om en oplevelse, hun ikke villet have været foruden, men også fordi hun i programmet kan se meget mere, end da hun selv stod i det. Inge er dog ikke vild med at se sig selv på tv.
– Jeg skal lige vænne mig til det, jeg synes, jeg er så grim, fastslår hun og slår en latter op.
– Man skal også lige lære at vænne sig selv til at høre sin egen stemme. Nu hvor vi er kommet over andet afsnit, har jeg vænnet sig til det, men det lyder altså helt anderledes end oppe i ens hoved. Men nu har jeg jo gjort det (deltaget i ‘Den store bagedyst’, red.), så nytter det ikke noget at fortryde det.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Juliane er blevet mor: Se babyen her
Jeg kan ikke klage
Inge fortryder nu heller ikke sin deltagelse, slet ikke faktisk. Det har været så god og positiv en oplevelse, at hun stadig smiler ved tanken om, at hun turde kaste sig ud i et så stort projekt.
– Det har været så skønt at være med, jeg er simpelthen blevet positivt behandlet alle steder, både af de yngre deltagere, af hele produktionen og af medier og sådan noget. Det har bare været en positiv oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan ikke klage, fastslår hun.
Med sine 65 år var Inge sæsonens alderspræsident, men til trods for de 45 års forskel fra ældste til yngste deltager, så holder de ti finalister stadig sammen.
LÆS OGSÅ: Mohammed ude af ‘Bagedysten’: Det var det værste mareridt
Blomsterberg stresser ikke Inge
Om det er alderen eller Inges rolige gemyt, der udspillede sig til hendes fordel, skal ikke kunne siges. Men det stressede ikke Inge, at Mette Blomsterberg kiggede hende over skulderen, når hun bagte.
– Hun er så naturlig, og det var Jan og Timm også. Jeg fik så pæn en kritik, at jeg har været så glad og tilfreds og stolt af mig selv. Jeg lyttede til de gode råd, men når jeg begyndte at bage, så lukkede jeg det ude, fortæller Inge, som dog bemærkede, at det var lidt noget andet end at stå hjemme i sit eget køkken i Hals.
– Det var så fantastisk at se hele setuppet og se hvilket stort arbejde, der ligger bag. Hvis folk bare vidste det halve af det arbejde, der er bagved. Fjernsyn bliver aldrig det samme for mig mere, hver gang jeg ser noget, så vil jeg aldrig mere tænke, at det er bare sådan lige.
Selvom Inge ikke fortryder noget ved sin deltagelse, så ærgrer hun sig over, at hun ikke er med i næste onsdags program, for der skal deltagerne dyste i gærdej, og her er Inge ikke i tvivl om, at hun kunne have brillieret, og det ville hun i hvert fald langt hellere have konkurreret i end i croquembouche.
LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om ‘Den store bagedyst’
LÆS OGSÅ: Seerne raser over snyd i ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.