Støt Natacha Nikitas kamp for at få Remi hjem

En indsamling er startet, så kommunen kan lave en ny forældrevneundersøgelse af Natacha Nikita. Det er nemlig den gamle undersøgelse der spænder ben for, at hun kan få sin søn hjem.

Af Maiken Støvring - 19. december 2013 kl. 15:14

Vi har længe fulgt den unge mors kamp for at få sin søn hjem. Men nu er der kommet hjælp fra en ny front. Den tidligere deltager i ‘De unge mødre’ Camilla Sophias mor, Marlene Gutheil Nielsen, har netop startet en indsamling for at støtte Natacha Nikita i kampen.
– Pengene skal gå til en ny forældreevneundersøgelse, da kommunen ikke vil lave en ny. Hvis det skulle ske, at pengene af den ene eller anden grund ikke bliver brugt til undersøgelsen, er Natacha Nikita og jeg enige om, at de deles mellem Mødrehjælpen og Julemærkehjemmene, siger Marlene til Realityportalen.dk.
Undersøgelsen er nemlig ikke gratis, når det ikke er på kommunens opfordring, og det er netop denne undersøgelse, der gør, at den unge mor endnu ikke har fået sin søn hjem. Den sidste undersøgelse fik hun lavet tilbage i januar 2012.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina og Peter er blevet gift 
På eget initiativ
Det er Marlenes eget initiativ at starte indsamlingen. Men før hun gik i gang, har hun også måtte få Natacha Nikitas godkendelse, og det var ikke nemt.
– Jeg spurgte selvfølgelig Natacha Nikita, om jeg måtte. Først var hun ikke glad for det, da hun kan ikke lide at bede om hjælp, men jeg fik hende overalt, og nu er hun rigtig glad for det. Hun får også masse ros fra folk, som synes, at hun har udviklet sig meget, og at hun skal have en chance mere, fortæller Marlene og fortsætter:
– Der har overvejende været gode reaktioner på indsamlingen, men der er selvfølgelig altid de der mennesker, som har behov for at gøre sig selv bedre og så ytre sig negativt, men det stopper ikke os.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har fået Remi hjem på samkvem
Støt Natachas kamp
Initiativtageren opfordrer alle til at hjælpe i sagen. Undersøgelsen koster 50.000 kroner, og på tre dage er der blevet samlet 3.000 kroner ind. Indsamlingen kører helt til maj måned, og i kan læse meget mere om det her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.