Indrømmer: Derfor er Sia hård sammenlignet med Alba

Alba var på alle måder en nemmere baby, end Sia er. Men på ét punkt er Geggo lettet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. december 2020 kl. 8:55

Selvom det er en kæmpe gave, er det også næsten altid hårdt at få en lille baby i huset. Dog er nogle babyer hårdere end andre. Det mærker Gegge og Cengiz tydeligt, nu hvor de er blevet forældre for anden gang.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

Her står det meget klart, at det var noget lettere at gøre Alba tilfreds, end det er med Sia, når det blandt andet gælder søvn og mad.

Faktisk kan Geggo ikke pege på et eneste punkt, hvor Sia er let, hvis man sammenligner hende med Alba, da hun endnu var en baby.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe taler ud om chok-exit

Men der er dog noget, som føles mere ligetil for ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.

– Jeg synes faktisk generelt Alba var nemmere i den alder, men skal jeg nævne noget, så er det nemmere, at jeg hviler mere i morrollen, hvor jeg med Alba var lidt mere nervøs, pylret, whatever omkring det hele. Jeg tager det hele lidt mere chill nu, og det er super dejligt, forklarer hun i en insta story.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

Det er især de første måneder med Sia, der har tæret lidt på kontoen med søvn. Men nu ser det heldigvis ud til at vende i hjemmet på Bryggen.

– Sia har været en del hårdere, end Alba var, og vi har døjet lidt med fussy evenings i en periode. Men de er ovre nu, og vi har en smilende, lille trold hele døgnet. Okay, næsten, hun er jo en baby med behov, fortæller Geggo.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem