Efter indlæggelse og røveri: Skal Kim og Kanye skilles? - Her & Nu

Efter indlæggelse og røveri: Skal Kim og Kanye skilles?

Rygterne er mange omkring parrets fremtid efter den seneste tids mange episoder.

Af Jonas Sand - 8. december 2016 kl. 10:35

Den seneste tid har været hård for Kardashian-klanen, hvor især Kim Kardashian og Kanye West har været hårdt ramt af uheld. Først blev Kardashian-søsteren udsat for et voldsomt røveri i Paris, og siden blev rapperen været tvunget til at aflyse sin ‘Saint Pablo Tour’ og lade sig indlægge på UCLA Medical Center i Los Angeles for midlertidig psykose forårsaget af søvnunderskud, udmattelse og dehydrering.
Siden har der været stilhed fra parret, og mange spekulerer i, hvad fremtiden bringer for de to kendisser, der angiveligt har haft et turbulent forhold i den seneste tid. Men de amerikanske medier er langt fra enige i, hvordan parret har det, og om de er på vej mod skilsmisse.
– Det vil tage noget tid, før hun kan gøre noget, men hun (Kim Kardashian, red.) ønsker ikke at forblive gift med ham, afslører en af Kim Kardashians venner til Us Weekly og fortæller, at realitybaben i øjeblikket arbejder på at sikre sig fuld forældremyndighed over parrets to børn, 3-årige North og 1-årige Saint.
LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-optagelserne droppet
LÆS OGSÅ: Kanye West indlagt: Bliver madet af Kim Kardashian
“Hun elsker ham”
Den påstand er man dog ikke enige i hos det amerikanske medie E!. Her har man talt med anonyme kilder tæt på parret, og her forlyder det, at realitybaben ikke har planer om at forlade sin mand, der er blevet udskrevet.
– Kanye forbliver hjemmepatient, indtil han er kommet sig helt. Kim vil have, at han skal fortsætte i terapi efter det hele. Han bliver støttet af så mange mennesker, fortæller en af kilderne og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Så brutalt var Kardashian-røveriet
– Kim har det godt – på trods af diverse rygter. Hun har gang i så mange ting, og det er derfor kun naturligt, at hun bliver helt overvældet. Hun ønsker bare, at Kanye kommer tilbage på toppen, og hun forlader ham ikke. Hun elsker ham.
Og påstanden bliver bygget op af en anden af mediets kilder.
– Kim vil naturligvis altid været ved Kanyes side for at støtte ham og hjælpe ham gennem det hele, fortæller den anden kilde.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Kanye West til audition på talentprogram
Arbejder på ny musik
Også TMZ mener at vide, hvad der sker hjemme hos kendisparret. Ifølge mediet er der ingen sandhed i historierne om en skilsmisse, og kilder tæt på parret fortæller, at de faktisk er kommet nærmere hinanden efter de to episoder.
Parret var for nylig sammen til en middag hos et par venner, og Kanye har efterhånden fået det så meget bedre, at han er begyndt at arbejde på ny musik igen, fortsætter TMZ med at fortælle.
Ifølge mediet har han skabt en midlertidigt studie i hjemmet, og her er han gået i gang med nye sange. Kilder fortæller til mediet, at rapperen sammenligner indlæggelsen med hans alvorlige biluheld og morens død, hvor han selv føler, at han efterfølgende lavede sin bedste musik med ‘Through the Wire’ og ‘808s & Heartbreak’.
Som det ser ud nu, er parret altså stadig sammen. Men fremtiden vil vise, om det også forbliver sådan i fremtiden. Hvad tror du?
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kim Kardashian og Kanye West sælger kæmpe-villa til gigantisk pris
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.