Inden finalen: Den deltager frygter vi

I aften støder de sammen i finalen i ’Den store Bagedyst’, og Lena og Anne ser Mads som den store konkurrent.

Af Jan Körner - 28. november 2020 kl. 10:55

Om kun nogle timer bliver det afgjort, hvem der vinder ’Den store Bagedyst’ 2020 og dermed kan tage det eftertragtede trofæ med sig hjem.

Og i hvert sit ringhjørne står Lena Thorsson, Anne Kirstine Tirstrup og Mads Eg Andersen og håber, at det bliver dem, der løber med sejren efter de mange opslidende timer i teltet.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

Da Realityportalen spørger de tre finalister, hvem de frygter mest, er der ingen tvivl om, at kvinderne ser Mads som en farlig konkurrent.

– Det ligger bare i kortene, at det er ham, der skal løbe med sejren, fordi han har klaret sig så knaldgodt hele vejen igennem. Men jeg er også motiveret og tænk nu, hvis jeg kan vippe ham af pinden. Eller hvis Anne kan. Det ville være pissegodt tv, siger Lena.

Anne peger også på Mads som den største sten på vejen mod sejr. Et faktum, hun spottede allerede ved castingen.

LÆS OGSÅ: Medina med i ‘Vild med dans’

– Jeg var til casting med ham, og der blev vi også spurgt, hvem vores største konkurrent var. Der svarede jeg Mads, og det holder jeg fast i. Han er bare dygtig, fortæller Anne til Realityportalen og tilføjer:

– Men Lena leverede også hver gang. Jeg bliver mere og mere nevøs for hende.

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Helle Thorning-Schmidt nej til ‘Vild med dans’

Men hvad så med Mads? Hvem af de to kvinder frygter han mest i finalen?

– Det er klart oplagt, at det er Anne, der er konkurrenten, og hun snuppede jo også forklædet i semifinalen. Jeg tror, hun kan vinde over mig, siger Mads til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Amalie viser babyen frem