Imponeret Kim Kardashian: Flot neglelak, Bruce!

Kim Kardashian er yderst imponeret over, hvor god Bruce Jenner er til at lægge neglelak på.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 6. maj 2015 kl. 20:52

Man skulle tro, at livet som kvinde ville kræve noget tilvænning for Bruce Jenner. Det skal det muligvis også, men én ting har han allerede ret godt styr på.

(Foto: All Over)

Kim er imponeret over Bruce’s evner til at lægge neglelak. (Foto: All Over)


Han er nemlig god til at tage neglelak på.
– Gør du virkelig det selv? Jeg er imponeret. Dine fødder er meget mere feminine, end jeg forestillede mig, siger Kim Kardashian i den kommende special-episode ‘Keeping Up With the Kardashians – about Bruce’.
– Ja, jeg laver alle mine negle selv. Faktisk er jeg ret skarp i makeup-afdelingen. Jeg kan også godt lægge makeup på dig, svarer Bruce grinende.
LÆS OGSÅ: Bruce Jenners børn: Vi tilgiver dig, far
Kendall brød sammen
Den seneste tid har ikke været nem for Bruce Jenner. Der har været sagt meget om ham, siden han offentligt stod frem og indrømmede, at han er ved at skifte køn. Men Kendall Jenner står bag sin far, uanset om han er mand eller kvinde.
– Han er den bedste person, jeg kender. Jeg kunne ikke bede om en bedre far. Han lærte mig at køre på cykel og være den drengepige, som jeg er, siger hun i den kommende special-episode af ‘Keeping Up With the Kardashians’.
– Han kørte os i skole hver dag, og han var den første til at hente os igen, selv om vi boede 45 minutter væk.
Herunder kan du se de to klip fra afsnittet, som bliver sendt på amerikansk tv over to episoder søndag den 17. maj og mandag den 18. maj.

LÆS OGSÅ: Bruce Jenner fyrer Kardashian-mor
LÆS OGSÅ: Rasende Kendall Jenner: Hvordan kan det være lovligt?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser