IKKE VIST PÅ TV: Produktionen måtte afbryde parceremoni

Sofia og Anton er bestemt ikke enige om, hvorfor produktionen valgte at afbryde optagelserne, og scenen skulle tages om.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. oktober 2021 kl. 20:03

For første gang i denne sæson ‘Paradise Hotel’ kan man se, at hele tre piger placerer sig bag én fyr. For både Sille, Yazmin og Sofia vælger at gå over til David.

Men nu lyder det til, at to af pigerne i sidste øjeblik lavede deres valg om.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

Artiklen fortsættes under interviewet med Sofia, der fortæller om sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’…

Inden parceremonien skal deltagerne altid skrive navnet på den person, som de vil stille sig bag, på en seddel, så produktionen ved, hvordan det hele kommer til at forløbe. Sofia havde skrevet Davids navn, men da hun skal vælge partner, går hun over til Anton.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

Derfor måtte produktionen afbryde optagelserne, Sofia blev bedt om at gå over til David, og scenen måtte tages om.

– De sagde, hun ikke måtte stille sig ved mig, eftersom hun havde skrevet et andet navn på, inden vi gik ned til ceremonien. Sofia var jo ret sikker på, at Yasmin ville stille sig ved mig, hvilket hun også forklarede til ceremonien. Lidt øv, de ikke har taget de ting med i TV, for det havde bare gjort det endnu vildere, end afsnittet allerede er, siger Anton til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sara Bro om brud: Jeg har været for ked af det

Sofia er dog slet ikke enig i Antons udlæg af historien.

Sofia ville IKKE stå med Anton

– Det var en fejl og en misforståelse og har ikke noget med mit valg at gøre. Det er heller ikke noget, der skal med – ellers ville produktionen have vist det. Det er helt forkert forstået. Jeg blev ikke bedt om at stille mig ved David. Jeg ville IKKE stå med Anton, gør Sofia det klart.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf afslører: Holdt indlæggelse hemmelig for familien

Hun forklarer til Realityportalen, at hun hellere ville smides hjem af David, end hun ville stå med Anton som sin partner, da hun ville gå på kompromis med sine egne værdier ved at stille sig hos Anton.

Men den forklaring godtager Anton ikke helt.

– Sofia modsiger sig selv op til flere gange. Specielt efter hun jo gik hen til mig til at starte med, siger han.

Om Anton vælger Sofia eller Yazmin, vil tiden vise, men i hvert fald gør Sofia ikke meget for at overbevise Anton om, at han skal vælge hende til.

LÆS OGSÅ: SæÞórs svære stund: Brød sammen bagefter

– Du skal følge din mavefornemmelse, og du skal følge dit hjerte. Så er jeg sikker på, at du tager det rigtige valg, siger hun i sin salgstale.

– Da hun holdt sin salgstale, tænkte jeg godt nok, den var elendig, men eftersom hun lige havde stået foran alle og sagt, at hun havde en aftale med David fra næste uge, så tænker jeg også, at den var svær at få forklaret sig ud af på kort tid til en ceremoni, siger Anton.

Antons valg kan ses i det afsnit af ‘Paradise Hotel’, som fra onsdag er tilgængeligt på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

Læs mere om