SCENER KLIPPET UD AF ‘PARADISE’: Fremstillet forkert!

Emil har en lidt anden version af, hvordan det gik for sig, da Sille kyssede med ham selv og David i løbet af de første dage på ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. september 2021 kl. 15:18

‘Paradise’-baben Sille har ikke opholdt sig længe på det luksuriøse hotel i Mexico, før hun har kysset med både Emil og David. Det sker i løbet af to dage. Hun har dog siden været ude og forklare, at hun udelukkende kyssede med Emil af taktiske årsager – hun ville nemlig gerne løbe afsted med Davids opmærksomhed og i sidste ende hans hjerte.

Det var bare ikke sådan, Emil oplevede det, og derfor svarer han nu tilbage på Silles udgave af historien.

LÆS OGSÅ: Sille forklarer kys med både Emil og David: Det var taktisk

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Stine fortæller, hvorfor hun har skiftet navn til Nora…

– Jeg synes, det bliver fremstillet forkert. Sille fortæller det, som om hun har mig og David i sin hule hånd og kører lidt rundt med os, men det er helt forkert. Den aften på dag to, hvor Sille kysser med David, der ligger jeg også selv og kysser med Stine, Nora, som jeg er partner med den aften. Det bliver ikke vist, jeg ved ikke hvorfor, forklarer Emil til Realityportalen.

Han synes, afsnittet er klippet sammen, så det ligner, at Sille har en vellykket plan for det hele, mens han selv bare er under tøflen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-David indrømmer: Jeg var helt ude og sejle

– Men den aften havde jeg altså også gang i mine egne ting, siger ‘Paradise’-hunken.

På hotellet havde han ikke nogle følelser i klemme angående Sille, men spillet bekymrede ham en smule.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Chris deler frygt om kunstig penis

– Det kunne selvfølgelig gå hen og blive noget rod, at Sille var partner med mig samtidig med, at hun havde en romantisk relation til David. Men i forhold til det personlige, så var jeg egentlig pænt ligeglad. Jeg tror, vi kyssede der på dag et, men så fadede det egentlig ud. Og det tror jeg, vi begge to havde det helt fint med, lyder det fra Emil i dag.

Om det skyldes en taktisk plan eller ej, vides ikke, men Sille er i dag blevet kærester med David.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise Hotel’ fik Stine til at skifte navn