IKKE VIST PÅ TV: ‘Bachelor’-deltagere havde svært ved at gennemføre gruppedate

Deltagerne i gårsdagens gruppedate fik en lidt forlænget date, da det tog tid at gennemføre optagelserne.

Af Rikke Lynge - 2. juni 2021 kl. 15:29

Casper Bertelsen var i gårsdagens afsnit af ‘Bachelor’ på gruppedate med Isabella, Katrine, Nadja og Sidse. De fire deltagere skulle skyde billeder iført kostumer som græske gudinder og Casper som græsk gud, men den valgte lokation, gjorde det svært at skyde billederne.

– Jeg kan huske, at fordi lokationen var en turistattraktion, så var der rigtig mange turister, hvilket gjorde, at folk troede, vi var ved at optage til en film. Så der kom rigtig mange hen for at spørge, hvad det var for en film, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’

Flere gange måtte produktionen bede folk om at give plads, så de kunne få taget de billeder, der skulle tages.

– Der var rigtig mange tilskuere, så vi blev nødt til at sætte en vagt ved indgangen til borgen, hvor vi var, så folk forstod, at de lige skulle vente, til vi var færdige, forklarer Casper, der på daten blev overrasket af et velkendt ansigt fra Danmark, da Maya, som han tidligere havde skrevet med i Danmark, var rejst til Grækenland for at date Casper på lige vilkår som de andre piger.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Trods Mayas overraskelse, valgte Casper Sidse til den videre date alene, og Maya tog tilbage til huset hos de øvrige piger.

Maya og Casper (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Læs mere om