IKKE VIST I ‘PARADISE’: Derfor skulle paradiso forlade hotellet

Nikolaj taler ud om et nervepirrende exit i ‘Paradise Hotel’. For ham var især én ting afgørende for, at det hele endte, som det gjorde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. april 2021 kl. 20:05

Også i år går der ikke mange dage, før taktik og snedige planer fylder en del på ‘Paradise Hotel’. Senest er det gået ud over Aykut, der desværre måtte pakke sin kuffert og tjekke ud.

Han var af sin bror Sinan blevet udnævnt til at være en snedig slange, og missionen gik overordnet ud på at få en af de andre fyre til at placere sig på det værelse, hvor han selv var.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

Den opgave klarede han ikke.

Det skyldtes, at han for Nikolaj var let at gennemskue. Det er klippet fra i programmet, men faktisk bruger de to ‘Paradise’-hunks omkring halvanden time sammen på et af værelserne, hvor de taler om, hvem der er slangen, og hvilken pige Nikolaj skal stille sig hos.

– Der var mange ting, som han gjorde, som indikerede, at han løj. Han flakkede meget rundt, og hver gang jeg kastede en bold i luften med, at det måske var Jonas, der var slangen, var han sindssygt hurtig til at gribe den og virkelig køre på, at det var Jonas, forklarer Nikolaj til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Aykut presset af Nikolaj

Han lod Aykut tro, at han selv troede på, at Jonas var slangen. Og så sagde han til Aykut, at han bestemt ville gå ned til sin egen partner, Anne K, fordi Jonas netop ikke ville tro, at han var dum nok til at gøre det. Og dermed ville de snyde slangen.

Hele tiden var Nikolaj næsten 100 procent sikker på, at Aykut selv var slangen. Derfor brugte han den omvendte psykologi på ham.

– Hvorfor skulle Aykut hjælpe mig? Jeg vidste godt, at han følte sig presset af mig og så det her som en rigtig god mulighed for at få mig ud, siger Nikolaj, der endte med at placere sig ved den nye pige Cecilie, der var på soloværelset.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK: Christel og Asbjørn går fra hinanden

Aykut i slangeduel. (Foto: Janus Nielsen.)

– Jeg havde flere forskellige piger oppe at vende, men jeg blev sikker på, at jeg skulle gå ned til Cecilie efter min lange snak på værelset med Aykut, siger han om beslutningen.

Det var dog på ingen måde en tryg situation for Nikolaj at stå i, men han kunne ånde lettet op, da slangen Aykut aldrig dukkede op på værelset hos Cecilie.

– Jeg var stadig sindssygt nervøs, for man kan jo aldrig være 100 procent sikker. Det var også derfor, at jeg ikke ville sige til en eneste person, hvor jeg ville stille mig. Det var sgu en presset dag, men en sindssyg fed dag at se tilbage på, eftersom det gik, som det skulle for mit vedkommende, siger Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Læs mere om