IKKE SET PÅ TV: ‘Robinson’-deltagere fik medicin midt om natten

Flere af deltagerne fra hold Nord måtte midt om natten have medicin af øens læge.

Af Rikke Lynge - 11. oktober 2021 kl. 18:04

Efter fordelingen af de to nye hold skulle især deltagerne på det nye hold Nord vænne sig til deres nye sovepladser, hvor der den første nat kom ubudne gæster.

– Vi lå og sov, og pludselig bliver jeg stukket eller bidt i hånden. Jeg vågner i et sæt, og i samme sekund stikker eller bidder den mig igen. Jeg panikker og skriger, og min hånd begynder at prikke og svie, den bliver følelsesløs, forklarer Amanda Sascha på Instagram og fortsætter:

– Anders siger, jeg skal være stille, og at det bare er en krabbe. Jeg siger, at det ikke var en krabbe. Der var helt sort, og Jesper børster min “soveplads” igennem. Jeg prøver at falde til ro og sove videre, (gutterne skal nødig tænke, at jeg er en bange lille tøs), skriver Amanda fortsat.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Peter afslører detaljer fra programmet: Derfor er jeg så træt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asma fortæller om sin ulykke i ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Nikita er klar til ‘Bachelor’

Amanda når kun lige at lukke sine øjne, og så er det Jespers tur til at blive bidt.

– Den bed ham i nakken. Mig og Jesper løber ud, der er sort, og vi kan ingenting se. Der går ikke længe, før alle vågner og løber ud. Da Svensson bliver bidt i sin storetå, og den efterfølgende kravler over ham og over hans ansigt, skriger han som en tøs, skriver Amanda Sascha fortsat.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind holder med sygeplejerskerne: De fortjener det bedste

Deltagerne beslutter sig at gå op til den lokale ‘Robinson’-læge, hvilket skulle vise sig at være et klogt valgt.

– Vi får en masse medicin og en masse på vores mærker. Det er en skorpion lignende ting, der har været på tur. De er giftige, og hvis vi ikke fik medicin, ville vi blive meget syge, skriver Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Alexandra venter på kæresten: Svær kærlighed

Se ‘Robinson’ i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.