IKKE SET PÅ TV: Nicolaj fik hjælp til terrassen

Det er ikke alt, man ser på tv.

Af Rikke Lynge - 30. marts 2022 kl. 20:54

Som seer til aftenens afsnit af ‘Sommerdrømme’ på TV 2, kunne man måske tro, at Louise, bortset fra at installere udebruser, blot har gået og ventet på at kunne få lov til at sætte pyntepuderne op, men sådan forholdte det sig ikke.

– Det, man ikke ser, er, at jeg skærer alle brædderne til ham (Nicolaj red.). Og jeg lærte en kap-/geringssav og kende. I starten turde jeg næsten ikke skære i noget, men pludselig kom den, fortæller Louise stolt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Nok lagde Nicolaj hele gulvet selv, men han kunne ikke have nået det uden Louises hjælp.

– Jeg blev nødt til at få hjælp. Vi havde det ellers meget opdelt, hvor det her var mit hjørne, og Louise var mere til at tage ud og hente ting på kræmmermarkeder, men jeg har aldrig været så presset på noget før tidsmæssigt, forklarer Nicolaj, der blev lidt paf, da han så Louises idé til projektet.

– Da hun kom og viste mig terrassen, der vidste jeg næsten ikke, hvad jeg skulle sige, men jeg ville gerne vinde, så jeg tog udfordringen, fortæller Nicolaj.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører nye detaljer om krisen

Selvom det så ud til at være nemt at være Louise i aftenens program, så havde hun store problemer.

– Vi havde problemer med at få møbler på Lolland, og levering var næsten umulig, så jeg ringede og ringede, forklarer Louise og Nicolaj overtager:

– Vi fik lov til at trække et “vennekort”, så der fik vi min kollega til at komme med nogle møbler, vi havde købt i Bilka mod betaling som en fragtmand. Havde vi ikke haft den mulighed, så havde der bare stået en terrasse, og så måtte de bedømme os ud fra den.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par taler ud om fremtidsplaner

Vennekortet blev efterfølgende indført som en ting i programmet, og alle fik mulighed for at ringe til en ven én gang undervejs.

Interview med Louise og Nicolaj fra “Sommerdrømme” (Foto: Michael Stub)