Ikke set på tv: Konflikten endte helt anderledes

Man skulle tro, at konflikten på Færøerne endte med, at Janni Ree måtte sige farvel til det store værelse med havudsigt. Men sådan gik det slet ikke.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. marts 2021 kl. 20:55

Da fruerene sad i flyet på vej til Færøerne, kunne de ikke lade være med at joke med, hvem der skulle have det bedste værelse ved ankomsten til hotellet.

På deres sommerhustur til Tisvilde var det jo som bekendt ikke helt gnidningsfrit, da værelserne skulle fordeles.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Det blev dog alt andet end en joke, hvis man spørger Janni Ree. Hun blev sur, da Tina Lund løb afsted med det eftertragtede værelse.

Men nu fortæller Tina, hvordan dramaet i virkeligheden sluttede. Det blev nemlig aldrig vist i ‘Forsidefruer’.

– Janni endte jo med at sove inde i min seng, det ved jeg ikke, om hun har fortalt? Hun sov inde på mit værelse den første nat. Men det har hun vist lige glemt at fortælle. Og så fik hun lov til at tage værelset, fordi hun jo oprigtigt blev lidt ked af det, fortæller Tina Lund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt

Nødsaget til at sove hos Tina

Som man også ser i programmet, var stemningen, på trods af drama, god den første aften, hvor fruerne valgte at samles.

– Vi havde en ret sjov aften inde på mit værelse. Vi fik lidt at drikke og hyggede os, og vi holder jo alle af hinanden, selvom vi laver lidt drama. Så ville Janni bare gerne sove hos mig, og det fik hun da lov til, fortæller Tina og tilføjer:

– Janni er fantastisk. Hun sov i min seng otte timer efter konflikten, så den var vist ikke så slem. Hun kunne have fået værelset hele ugen for min skyld, no problem.

Janni bekræfter, at hun sov på Tina Lunds værelse den første nat. Men hun er ikke enig i, at det var hendes ønske.

– Det er ikke sandheden. Jeg låste mig selv ude, og personalet i receptionen var gået hjem. Så jeg var nødsaget til at sove hos hende, forklarer hun til Realityportalen.

Mens Karina allerede sov, festede Jackie og Gunnvør videre. Tina og Janni ville også gerne have deres søvn, og at sove sammen på Tinas værelse var den eneste løsning.

Tina Lund har flere gange understreget, at hun bare ville drille, og at konkurrencemennesket kom frem i hende, da de valgte at trække lod, som man ser i programmet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

– Men jeg kunne ikke være mere ligeglad med, hvor jeg sover henne. Jeg har sovet i Europa i en lastbil. Altså helt ærligt, jeg er ligeglad, og vi brugte jo ikke rigtig værelserne, vi var ude og opleve Færøerne, siger Tina.

Den køber Janni ikke.

– Hvis det var en konkurrence for hende, så havde hun jo givet de andre det bedste værelse. Men det gjorde hun ikke. Hun gik efter det værelse, for det var det, hun ville have, lige som hun plejer, lyder det.

Siden er de to ‘Forsidefruer’ ikke blevet enige om, hvorvidt det hele var for sjov eller ej  – og der er heller enighed omkring, hvem der tilbage i tiden har haft det største og det mindste værelse på de mange rejser.

Dengang på Færøerne sluttede fruerne fred, men efter programmet er blevet vist, er konflikten blusset op igen.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’