IKKE SET PÅ TV: Karsten Ree bekymret for Janni

Karsten er tog over grænsen, men man så ikke, hvor bekymret han faktisk var.

Af Rikke Lynge - 23. september 2021 kl. 21:04

I dagens afsnit af ‘Forsidefruer’ er Janni Ree igennem en større skønhedsoperation på fire timer, og selv er hun meget bekymret, selvom hun har været under kniven før, men dette er en større operation, så hun har inden narkosen sagt farvel til både børn og børnebørn.

Jannis mand, Karsten Ree, står ikke ved Jannis side, når hun vågner, han er nemlig i stedet taget over grænsen for at shoppe, og det kan i programmet godt fremstå som om, han ikke bekymrer sig for Jannis operation, men det er ikke tilfældet, afslører Janni.

– Karsten var bange, han indrømmer det bare ikke, men han havde da ringet, fordi han var blevet bekymret. Han ringede til min ghostwriter et par gange, mens jeg lå derinde, han synes jo, det tog lang tid. Men det fortalte han ikke mig, jeg fik det først at vide senere, fortæller Janni til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Robinson’-Adelina fortæller om sin drøm om at være med i ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Voldsom scene afbrudt i ‘Forsidefruer’: Flere skulle trøstes

Selvom Janni godt var klar over, det var en større operation, hun skulle igennem, så kom det bag på hende, hvor voldsomt den var.

– Hvis jeg vidste, at den operation tog fire timer, og hvis jeg vidste, hvor omfattende den var, så ved jeg ikke, om jeg havde gjort det, men nu er jeg jo glad, for det hele passer sammen. Da jeg fik lavet operationen med Jackie, der tog de kun mit fedt i siderne, men ikke på maven, og så halter maven jo bagefter, så hvis jeg bare tager lidt på, så sætter det sig der, så nu er jeg strammet op fra navlen og ned, fortæller Janni, der er glad for resultatet.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom

Operationen blev lavet den 4. maj, og det er først nu, Janni kan se det rigtige resultat.

– Det tager lang tid med maven, for det bliver ved med at hæve op. Det er et specielt sted. Jeg så lige nogle billeder fra min ghostwriter, som jeg ikke havde set før, og hold da op det ser væmmeligt ud, når de bare skær den der klump af og vejer den, jeg bliver helt dårlig. Men når jeg i dag ser, hvordan det ser ud, og at det passer sammen, så er det, som jeg gerne vil have det, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem