Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

Daniel havde ikke regnet med, at det var hans tur til at forklade programmet, og derfor bryder han sammen på tv. Og selvom han ikke har talt med Stine siden afgørelsen, så er han glad for at have været med.

Af Rikke Lynge - 15. september 2020 kl. 21:25

I aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ blev det Daniels tur til at forlade programmet, da Stine vælger mændene Benjamin og Niels til fordel for ham. I programmet virker Daniel cool med beslutningen, men sandheden er en anden.

– Jeg tænker øv, det er aldrig sjovt at blive valgt fra. Jeg er en meget følsom person, så det var svært at holde tårene tilbage, fortæller Daniel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand Brian indrømmer: Denne pige gav det bedste førstehåndsindtryk

Det var også især svært for Daniel at modtage beslutningen, da valget kom bag på ham.

– Vi havde jo lige haft alenetid en time forinden, og der var vi begyndt at snakke rigtig godt sammen, men hun (Stine red.) var også svær at aflæse, fortæller Daniel, der især havde svært ved beslutningen, da han så et kærestepotentiale i Stine.

– Jeg synes, at hun var sød og dejlig, men jeg havde også kun lige lært hende at kende. Hendes grin var det bedste i hele verden, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: Mads fra ‘Landmand søger kærlighed’: Overvældet af opmærksomhed

Forlod produktionen

Selvom Daniel godt kunne ønske sig en dybere begrundelse for Stines valg, så var han ikke i stand at modtage en i det øjeblik, hvor han bliver sendt ud af programmet.

– Jeg kunne godt mærke, at det blev presset for mig, da hun sagde, at jeg ikke skulle med videre.

LÆS OGSÅ: Sonja fra Saxogade er død

Som seer ser man i programmet, at Daniel siger farvel og går, men da det er tv, så er det svært bare at gå, alligevel lykkedes det Daniel at komme væk i en fat uden at skulle konfronteres yderligere med Stine, Benjamin og Niels.

– Jeg gik min vej og ville ikke snakke med dem bagefter. Jeg fik også produktionen til at gå ind og hente mine ting, fordi jeg var meget påvirket. Jeg var lige med til det sidste interview, og så kørte jeg hjem, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian mærker corona-konsekvenserne som guide: Mange hoteller er lukket

Taler ikke med Stine

Daniel har ikke talt et ord med Stine, siden hun valgte ham fra i programmet.

– Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal komme i dialog med hende, og hun har heller ikke henvendt sig til mig, fortæller Daniel og fortsætter:

– Det har været en oplevelse for livet, men det var ikke mig, der fik Stine, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

Efter Daniel har medvirket i ‘Landmand søger kærlighed’ har det væltet ind med interesserede kvinder, og det har da også fået ham til at glemme tanken om Stine.

– Jeg får jo virkelig mange henvendelser, efter jeg har været med i tv. Folk de bomber mig på Facebook og nu også Tinder, efter jeg i tirsdags åbnede min Tinder-profil igen. Jeg har fået ti match på én dag, fortæller Daniel, der har fået et selvtillidsboost af de mange henvendelser.

Daniel har også været på date, efter han mødte Stine, men det har ikke medført en kæreste endnu. Han er dog åben overfor, at kærligheden findes derude, og at der også er en til ham.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Svend fra ‘Landmand søger kærlighed’ har en særlig samling

LÆS OGSÅ: Martin Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg har fået en kæreste