IKKE SET PÅ TV: Besvimede foran holdet

Martin Svensson blev i aftenens afsnit af ‘Robinson’ kørt væk med ambulance.

Af Rikke Lynge - 4. oktober 2021 kl. 20:05

I dagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ bliver Martin Svensson sendt videre på hospitalet for at blive undersøgt, da han har voldsomme mavesmerter. HER&NU har talt med Svensson, der uddyber, hvor slemt han havde det.

– Jeg var godt nok presset. Jeg har i ni eller ti dage ikke kunnet komme af med afføring. Det eneste, vi får i starten, er de her skide kokosnødder og lidt bananer, og der skal man jo ikke have en doktorgrad for at vide, at det kombineret med en masse vand er opskriften på en forstoppelse. De sidste to-tre dage inden aftenens afsnit, der er jeg rimelig skidt kørende, fortæller Svensson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Janni træt af ‘Forsidefruer’: Det skal slutte

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Svensson fortæller om ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu tjekker denne reality-babe ind i ‘Ex on the beach’

Svensson oplever blandt andet en masse smertefulde mavekramper, og natten til dagens afsnit får han ingen søvn.

– Om morgenen besvimer jeg, jeg vælter, og det næste jeg umiddelbart husker er lægen og en fra produktionen, der står henover mig og er ved at tage mit blodtryk, forklarer Svensson, der hurtigt blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt nærmere.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘X Factor’-finalist er tilbage i ‘X Factor’

Svensson blev kørt på privathospital, hvor han blev ultralydsscannet og fik taget blodprøver, og lægen konstaterede hurtigt, at der skulle lægges lavement, hvor man sprøjter væske ind i endetarmen for at gøre afføringen tyndtflydende.

– Jeg sagde til lægen, at han bare kunne lægge det, så skulle jeg nok selv gøre det, men det fik jeg sgu ikke lov til, så jeg måtte overgive mig. Og så var det faktisk fra den ene yderlighed til den anden, og jeg kunne pludselig godt komme på toilettet. Jeg kan fortælle så meget, at da jeg sidder ude på det toilet ti minutter efter, der er jeg ved at få tårer i øjnene, så glad blev jeg, fortæller Svensson.

LÆS OGSÅ: Deltager om at vinde ‘Robinson’: Det skal pengene bruges på

Frygtede at skide i bukserne

Blot tre timer efter, Svensson var på hospitalet, står han til duel med sit nye hold, og her giver han som altid, alt hvad han har i sig. Men frygten lå denne gang ikke i at tabe, men at væsken i endetarmen igen skulle virke.

– Da jeg står og holder den her bjælke, der er det altså ved at komme ud igen, og jeg må klemme røvballerne sammen. Jeg har efterfølgende et par dage, hvor jeg absolut ingen problemer har med at komme på toilettet, fortæller Svensson, der er stolt af sin præstation så kort efter turen til hospitalet.

– Jeg er faktisk stolt af mig selv, for én ting er at være på hospitalet, det var ikke så fedt, men jeg står næsten 20 minutter med den bjælke her og holder den oppe. Kjeldbjerg nævner også, jeg er en hård banan. Jeg er ikke som alle andre – jeg er en maskine, når det kommer til stykket, fortæller Svensson.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! ‘Den Store Bagedyst’-deltager: Sådan sprang jeg ud

Håbede på mad

Da Svensson blev kørt væk fra stranden og holdkammeraterne, håbede han da på, at han kunne komme på hospitalet og blive tanket op på mad.

– Jeg fik intet, det ville produktionen ikke give tilladelse til, og det er jo egentlig også unfair, hvis jeg blev tanket op, fortæller Svensson efter besøget på hospitalet, hvor maven blev bedre, men den blev aldrig helt god.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Var tæt på at trække sig fra ‘Vild med dans’

– Jeg døjede med maven resten af ekspeditionen, og det gjorde ondt. Det er bare ikke en mulighed for mig at give op, slår Svensson fast.

Se ‘Robinson’ hver mandag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming hiver søn ud af skolen

Læs mere om