Ikke kærester endnu: Vi har snakket om børn

LM åbnede op for fremtidsnakken med David i en ny story på Instagram.

Af Mikkel Pasztor - 18. november 2022 kl. 11:04

Man må sige, at realityparret Line Maria Busk og David Jarsbo flyver på den famøse lyserøde sky. Og selvom der er blevet sendt lidt stikpiller mellem Davids ekskæreste Sille Nimholm og LM, så går det altså så godt for parret, at LM nu åbner op omkring deres fremtidsplaner.

LÆS OGSÅ: Ex on the Beach-stjerne taler ud om uvenskab med Fie Laursen

Det sker i en spørgerunde på Instagram, hvor en følger vil vide, om parret skal flytte sammen. Til det svarer LM:

– Det skal vi helt sikkert på et tidspunkt. Men det har vi absolut ikke travlt med, deler hun og fortæller også, at hun nyder at have sit eget sted, da hele forløbet med Nickaels Olsen har sat sine spor i hende.

– Nu starter vi bare med, at han flytter herover i sit eget. To baser. Ro i maven. Og så skal vi bare nyde hinanden, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-deltager afslører vildt vægttab

Hendes følgere vil da også gerne vide, om realityparret kunne tænke sig at lave tv sammen en dag, hvilket LM heller ikke er afvisende overfor.

Børn om nogle år

Spørgerunden bliver dog hurtigt seriøs igen, da en følger spørger, om de skal have base i Aarhus eller København i fremtiden, hvortil LM svarer:

– København de næste par år og så er det hjem til Aarhuuuus and make som babies.

Det er der en følger, der er hurtig til at gribe, for herefter kommer der et spørgsmål om, hvorvidt det ikke er lige hurtigt nok med den snak.

LÆS OGSÅ: Husker du Trine Blondie fra Kongerne? Her er hun i dag

– Roooolig nu venner, det er jo ikke fordi, vi har planlagt børn endnu. Vi er ikke engang kærester endnu. Selvfølgelig har vi haft snakken, om man hver især ønsker børn, hvilket jeg tænker er meget naturligt, når man går ind til et forhold for ligesom at finde ud af, hvor man står hver især, fastslår LM.