Ikke færdig med sommerdrømme

Anne og far Ole er ikke i tvivl om, at de i fremtiden får et sommerhus sammen. Det samme ønsker venneparret Mathias og Asger.

Af Rikke Lynge - 27. maj 2021 kl. 06:55

I gårsdagens afsnit af ‘Sommerdrømme’ på TV 2 blev det afsløret, at det var ægteparret Kaspar og Lambang, der løb med sejren, men for flere af deltagerne har oplevelsen sat gang i drømmen om at få et sommerhus sammen, selvom de ikke vandt.

Både Anne og Ole samt Mathias og Asger er overbevist om, at deres sommerdrømme ikke er slut, selvom programmet er det.

– Vi skal da helt sikkert have et fælles projekt på et tidspunkt. Vi har kun fået bekræftet, at det vil være en god idé, og at det vil fungere godt, fortæller Anne til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder i nyt tv-program: Tilmeldte sig i en brandert

Sommerhusene i Marielyst blev sat til salg efter optagelserne, og selvom Ole og Anne overvejede at købe det, så er der nogle begrænsninger for dem i forhold til placeringen.

– Vi har da overvejet at købe det, men der er langt til Marielyst fra Silkeborg, fortæller Ole til HER&NU.

Anne og far Ole i ‘Sommerdrømme’ (Foto: Michael Stub)

Parrene vidste ikke, hvor sommerhusene lå i landet, inden de meldte sig til programmet. Ifølge Anne og Ole er placeringen i Marielyst ikke helt optimal for dem.

– Vi havde håbet på Djursland, afslører Anne.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

Anne og Oles fremtidige sommerhus skal derfor ligge på Djursland, og så skal det samtidig være et byggeprojekt, som ‘Sommerdrømme’ har været, så de kan sætte deres eget præg på huset.

Anne bygger allerede

Anne og kæresten Henrik er allerede i gang med at sætte deres eget præg på et fremtidigt hjem, og ‘Sommerdrømme’ har været med til at skubbe Anne ud i projektet.

– Jeg har lige købt et hus lige ude for Silkeborg med min kæreste, som jeg er ved at totalrenovere. Så det er mit store projekt. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville renovere, men ‘Sommerdrømme’ har da lige givet det ekstra skub til, at jeg tror på, at vi kan, fortæller Anne, der har stor støtte og sparring med sin far i husprojektet.

Anne kunne fejre sin 29 års fødselsdag, da hun første gang var tilbage i sommerhuset efter optagelserne til ‘Sommerdrømme’ (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Besætningen går i land efter turen ‘Over Atlanten’

Anne overtog huset lige inden påske og er i fuld gang med forvandlingen af et velbevaret hus fra 70’erne til en mere moderne bolig.

– Det trænger til at få noget kærlighed, men vi fokuserer meget på at bevare originaliteten i huset og så samtidig gør det til et hus, man har lyst til at bo i, fortæller Anne.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Ikke råd til sommerhuset

Ligesom Anne og Ole havde overvejet at købe sommerhuset, så havde vennerne Mathias og Asger det også, men de slap hurtigt tanken, da de som studerende ikke er et sted i deres liv, hvor de har råd til at købe et sommerhus til 2 millioner kroner.

– Vi havde forelsket os i området, og hvis vi havde muligheden, så havde vi købt det. Den eneste begrænsning var noget økonomi, fortæller Asger til HER&NU.

Mathias og Asger fra ‘Sommerdrømme’ (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: ‘Korpset’-deltagers hårde barndom: Blev stukket med kniv ni gange

Vennerne ved dog, at de i fremtiden skal have et sommerhus sammen.

– Vi er blevet vildt hooked på at få et nyt byggeprojekt, og vi snakker tit om, hvad der skal være det næste. Vi var faktisk også tæt på at købe et sommerhus, fordi vi bare længes efter at komme tilbage, fortæller Mathias.

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne udsat for had