Ikke alle følelser kom frem på Stines date: Man glemmer ikke, at der er kamera på

Stine har valgt den unge Niels til romantisk weekend, men grundet de mange kameraer, har de to svært ved at åbne op for deres følelser til hinanden.

Af Rikke Lynge - 4. oktober 2020 kl. 18:55

Stine Marthine Pedersen valgte i forrige afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ Niels til romantisk weekend, og selvom Stine prøvede at give de to mænd lige meget opmærksomhed, så havde hun allerede truffet sin beslutning, men det er svært at vise følelser på tv.

-Man glemmer ikke, at der er kamera på. Den sidste dag, da jeg skal på romantisk dag med Benjamin og Niels, er der opstået følelser for Niels. Og der sagde produktionen, at det var tydeligt, at vi begge gik rundt om den varme grød, og ingen af os ville sige, hvordan vi havde det. Og det var helt sikkert, fordi der var kamera på, og det gør det svært at sige, hvad man føler for en, når der sidder så mange rundt omkring og kigger med og lytter, fortæller Stine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

Det er ikke kun svært at sætte ord på følelserne, når der er kamera på, det har ifølge Stine generelt også været svært at date på tv, da alt er opsat.

-Normalt, hvis der ikke er noget at snakke om, så ville man gå en tur for at løsrive stemningen, men her er vi låst til at blive siddende. Så det gjorde det sværere at komme ud af den tavse stilhed. Det oplevede jeg især med en date med Benjamin, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? ‘Landmand’ Claus fik nok

Se med på tirsdag kl. 20.00 på TV 2, hvor Stine og Niels skal på deres romantiske weekend.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe