Ida taler ud: Derfor ville jeg være Lukas’ partner

Ida ville danne sig sit eget indtryk af Lukas, og det gjorde hende ikke noget, at han var lidt, som hun selv beskriver det, spøjs.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juni 2021 kl. 06:55

Ida-Marie Sørensen er senest tjekket ind på hotellet, og når man er ny gæst på ‘Paradise Hotel’, bliver man ofte spurgt til, hvem man er mest tiltrukket af blandt de andre paradisoer.

Her lægger Ida ikke skjul på, at Lukas lige er hendes type, blandt andet fordi han er høj og muskuløs. Men det er nu ikke bare Lukas’ udseende, den nye ‘Paradise’-babe er interesseret i.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

For allerede aftaler de to, at de gerne vil stå sammen.

Er man fast seer af realityprogrammet, så ved man, at de andre gæster har givet Lukas hug for, at han ikke går nok op i det taktiske spil.

Men det skræmmer ikke Ida.

– Det var selvfølgelig med i mine overvejelser, at de andre kørte meget på LuKas og hans taktiske spil, men jeg ville også gerne selv danne mig mit eget indtryk af ham. Og han virkede loyal, og det er det vigtigste, siger Ida.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

Artiklen fortsættes under billedet…

Derfor kaldte jeg Lukas for spøjs

Hun bliver da også til ‘Pandoras’ spurgt ind til, hvad hun synes om Lukas. Her får hun beskrevet ham som spøjs, hvilket Lukas ikke tager som det bedste kompliment.

– Jeg kan godt høre, at ordet spøjs måske virker lidt dårligt, men det var egentligt bare ment som, at han var lidt tilbageholdende, og at man ikke helt kunne finde ud af ham, da han var en mand af få ord, forklarer Ida.

LÆS OGSÅ: AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

Hvordan flirten udvikler sig i Mexico, vil tiden vise, men hjemme i Danmark er det blevet til et fint bekendtskab – og desuden har Ida også fundet kærligheden i en anden paradiso, da hun har fundet sammen med Nicklas Andreasen.

-Lukas og jeg taler ikke sammen til hverdag, men vi ses til arrangementer en gang imellem, og der kan vi sagtens have det sjovt sammen.

LÆS OGSÅ: Kyssede på ‘Paradise’: Sådan udviklede det sig i Danmark