Ibi: Sådan blev jeg vært på 'Paradise Hotel'

I tre sæsoner styrede den smukke Ibi Støving løjerne på ‘Paradise Hotel’, og nu fortæller tv-værten, hvordan hun fik tjansen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. maj 2014 kl. 11:50

På sin bloggen crystalkidbabyshark.com, som Ibi har sammen med sin kommende mand, fodboldspilleren Simon Makienok, fortæller den skønne tv-vært blandt andet om, hvordan hun endte som tv-værtinde på Paradise Hotel.
Tilbage i juni 1996 rejste Ibi Støving i en alder af 21 år til Hollywood for at prøve lykken med skuespil. Her gik hun til optagelsesprøve på Stella Adler Academy of Acting, som hun kom igennem og blev optaget på skolen
– Jeg  gennemgik en række klasser på skolen, og det sidste år jeg gik på skolen, var der seks måneders praktik. Jeg var så heldig at komme til casting på opsætningen af ”Farlige Forbindelser”, og jeg fik rollen som Mme De Tourvelle.  Hende spillede jeg én gang om dagen og to om søndagen i et halvt år, skriver Ibi på bloggen.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Bag om ‘Paradise Hotel’ i Mexico
Fra teater til reklamefilm
Ibi fandt dog ud af, at film-scenerne mere var noget for hende, end teaterscenen var. Og derfor begyndte hun at lave reklamefilm

– Jeg nåede at lave adskillige reklamefilm, mens jeg var i LA, men jeg havde utrolig svært ved at bryde igennem. Jeg kan i bakspejlet godt se, at jeg var seriøs, men måske ikke havde så meget dybde, som jeg har nu, skriver tv-værten og fortsætter:

– Ikke mindre en 58 castings gik jeg til på tre år, og jeg havde også skolen og forestillinger. Jeg fik dog kun syv jobs, skriver tv-værten.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Sådan har ‘Paradise Hotel’ udviklet sig

Hjem til Danmark

Ibi var vært på 'Paradise Hotel' fra 2005-2007. (Foto: TV3)

Ibi var vært på ‘Paradise Hotel’ fra 2005-2007. (Foto: TV3)

Men de mange afslag tog ikke tv-drømmen fra Ibi Støving, og efter fire år i USA vendte hun snuden hjem til Danmark, og derefter tog hendes tv-karriere fart.

– Da jeg kom tilbage til Danmark, var jeg så heldig at blive ringet op af en caster, som havde lagt mærke til mit meget røde hår (og min latter), og hun spurgte, og jeg kunne tænke mig at gå tv-vejen, skriver tv-værten på sin blog og fortsætter:
– Jeg havde aldrig nogensinde givet det en tanke, men til jeg gik til casting sammen med 10 andre ukendte og kendte piger. Jeg endte med at få jobbet – det var som vært på ‘Paradise Hotel’.
Og her kom Ibis træning og hårde arbejde fra USA hende til gode, og det gav hende værtsrollen i de tre første sæsoner fra 2005 til 2007.
– Det var noget helt andet end at spille teater – og dog. Jeg var selvfølgelig mig selv, men produktionen bad mig om at finde den ”kølige isdronning” frem i mig, da værten på ‘Paradise Hotel’ helst ikke skal se for lalleglad ud. Og det blev til tre sæsoner. Mine utallige teater timer og udenadslære med replikker fra LA ,hjalp mig også meget i denne periode og gør det stadigvæk, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Kom tæt på Rikke Gøransson: Her er mine ‘Paradise’-krav
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.