Ibis karriereskift: Springer ud som krimiforfatter

Tv-værten har foretaget lidt af et karriereskift.

Af Jan Körner - 6. april 2019 kl. 20:55

Hun har længe siddet med hovedet begravet i computeren, og nu har anstrengelserne endelig båret frugt for Ibi Makienok, 44. Hun har færdiggjort en krimi, hun har arbejdet længe på.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Ibi Makienok give 100.000 kroner væk.

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok afslører: Jeg elsker sex
– Den ligger som en stor bunke, der bare kigger op på mig, hver gang jeg går forbi. Men den er skrevet, og nu skal den bare redigeres. Det er en spændingsbog. Men jeg har tæske-travlt med Rainbow Awards i næste uge (denne uge, red.), sagde hun til HER&NU, da hun kom til premiere på ‘Rytteriet’ i Tivoli.
Ibi Makienok har været vært for en lang række tv-programmet – blandt andre Ibi Makienok ‘GO’ Morgen Danmark’ og ‘Din sang’ på Kanal 4. Senest har hun været vært på TV 2 ZULU-serien ‘Date mig nøgen’. Men inden længe kan hun altså også kalde sig krimiforfatter.
– Det er min første bog, og der er ikke nogen deadline på den. Det har jeg med vilje ikke sat for ikke at presse mig selv for meget, har Ibi tidligere fortalt til Realityportalen om bogen.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienoks hårde kamp: Tissede i badet