Ibi og Simon har fælles lejlighed: Stadig forbundet

Selv om det er halvandet år siden, at de gik fra hinanden, slipper Ibi og Simon Makienok ikke helt for hinanden.

Af Jan Körner - 20. juni 2020 kl. 12:58

Simon Makienok står fortsat som ejer af halvdelen af den lejlighed, som Ibi Makienok bor i, efter at han tjekkede ud af hendes dagligdag.

Ifølge de officielle registre ejer de stadig hver en halvpart i den 260 kvadratmeter store lejlighed på H.C. Andersens Boulevard i København.

Den købte de sammen for 7,1 millioner kroner i juli 2014, og der var her, de flyttede ind som mand og kone for at begynde et liv sammen. Og det er da også de to tilsammen, der har gælden på 7,2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her er min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

I begyndelsen af december sidste år måtte de dog bekræfte de rygter, der længe havde svirret om, at de var gået fra hinanden.

Parret mødte hinanden, da Ibi interviewede Simon til morgen-tv, og næste gang de mødtes, var da Ibis veninde fik Simon til at eskortere Ibi til en fest. Herefter begyndte sms’erne at flyve hastigt mellem dem.

I dag har de slettet alle fælles billeder på de sociale medier, ligesom de ikke længere følger hinanden. Nu ligger den fælles lejlighed som det sidste uafklarede punkt mellem dem.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche kommenterer på ægteskabsrygter med ‘Robinson’-stjerne

Lejligheden sat til salg

Det ser dog ikke ud til, at det sidste bånd mellem Ibi og Simon skal vare for evigt, for nu har eksparret sat deres syv-værelses lejlighed med udsigt over Tivoli til salg. Dermed kan de hver især få to millioner skattefrit ved et salg.

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten er blevet indlagt