Ibi Makienoks hårde kamp: Tissede i badet

Tv-værten er i gang med genoptræningen efter diagnosen som kronisk nyresyg og en nylig blindtarmsoperation.

Af Ritzau - 28. april 2017 kl. 14:55
De seneste år har været særdeles hårde for Ibi Makienok. Den 42-årige tv-værtinde er kronisk nyresyg efter at være blevet ramt af dobbeltsidet nyresvigt, og for nylig blev hun hasteindlagt og fik fjernet sin blindtarm.
Instagram viser hun nu, at hun er i fuld gang med genoptræningen for at blive fysisk stærk igen.
Med vanligt glimt i øjet har hun delt et billede, hvor hun ligger med fødderne i nogle TRX-reb, som er et træningsredskab, hvor man bruger sin egen kropsvægt som belastning.
– De første gange jeg var til genoptræning efter to års sygdom, og nu igen efter en blindtarmsbetændelse, troede jeg vitterligt, mine arme og ben ville falde af. Jeg kunne ikke sætte mig, så jeg tissede i badet, og jeg kunne slet ikke vende mig i sengen, skriver tv-værtinden og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Tapre Ibi trodser sygdom for sønnen
– Men nu efter en måned er sækken med kartofler blevet lidt mindre, og jeg mærker styrke og tillid til min krop igen. Det går saftsuseme langsomt – men jeg har en super træner, der har sat sig ind i nyresygdom, og som har en forståelse for, hvad jeg har været igennem. Så lidt pres – men ikke for meget pres, lyder det fra Ibi Makienok.
Privat er tv-værtinden gift med fodboldspilleren Simon Makienok og har en søn fra et tidligere forhold.
I januar i år fortalte Ibi, at hun i januar 2015 blev ramt af dobbeltsidet nyresvigt.Efterfølgende lagde hun et billede ud på Instagram af sit ansigt, som var voldsomt hævet af den akutte behandling.
– Det kan man dø af. Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt. Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor, skrev en hudløs ærlig Ibi Makienok blandt andet til billedet.
Se billedet fra Ibi Makienoks genoptræning nedenfor:


LÆS OGSÅ: Ibi Makienok tvivlede på sit ægteskab
LÆS OGSÅ: Simon Makienok: Ibis angstanfald gjorde mig bange
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok: Jeg har et problem med Gud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.