Ibi Makienok tvivlede på sit ægteskab

Trods Ibis svære sygdom har hendes mand, Simon Makienok, aldrig tvivlet på deres kærlighed.

Af Pernille Hahn Hauberg - 2. marts 2017 kl. 9:11

Den tidligere model og tv-vært blev ramt af de første sygdomstegn i sommeren 2014. I dag lider Ibi Makienok af kronisk nyresvigt, og den svære sygdom har tidligere fået Ibi til at tvivle på, at kærligheden mellem hende og manden, fodboldspilleren Simon Makienok, ville vare ved. Det fortæller hun i et interview med ALT for damerne.
– At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe og vende. Jeg har sagt til ham: “Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kan klare det her, for det er jeg ikke engang sikker på, jeg selv ville kunne”. Men for Simon har det aldrig været en mulighed at forlade mig, siger Ibi til ALT for damerne.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen
Gemalen, fodboldspilleren Simon Makienok, erkender, at sygdomsforløbet har været en svær rejse, men at det at forlade sin hustru ikke på noget tidspunkt har været en mulighed for ham.
– Jeg har ikke på noget tidspunkt tvivlet på, at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne for at hjælpe Ibi. Det har været en stor mundfuld, men jeg giftede mig med Ibi, fordi jeg vidste, det var hende, jeg ville være sammen med resten af livet. Derfor har det heller aldrig været et tema for mig, at jeg skulle forlade hende, siger Simon Makienok til ALT for Damerne.
Simon og Ibi blev gift i sommeren 2014.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok bliver ny krimidronning
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok afslører: Derfor skiftede jeg navn
Du kan læse hele det store interview med Ibi Makienok i denne uges ALT for Damerne.


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.