Ibi Makienok ser ’Date mig nøgen’ med sin søn

Ibi ser ingen problemer i at lære unge børn lidt om biologi gennem et tv-program.

Af Rikke Lynge - 19. januar 2020 kl. 10:57

Ibi Makienok er vært for tv-programmet ‘Date mig nøgen’ på TV 2 Zulu, som handler om, at almindelige danskere skal vælge et match i et panel af nøgne deltagere. Ifølge Ibi skal man som vært på et nøgenprogram både have humor og empati for de mennesker, man står overfor.
– Og så skal man have forståelse for, at man står med en hel masse mennesker, der er nøgne, og det skal man have respekt for. Jeg synes, at programmet er landet i en fin lille lomme, hvor folk har taget det til sig, fortæller Ibi, da Realityportalen møder hende lørdag aften til ‘TV-Prisen 2020’.
LÆS OGSÅ: Biseksuelle Sarah Grünewald afslører: Min kæreste er en…
For Ibi, der er født i 1975, har det ikke være en udfordring at stå som vært sammen med nøgne deltagere, da hun har været vant til at se nøgne mennesker i sin barndom på strande osv., og det samme giver hun videre til sin søn.
– Min søn på 11 har set alle programmerne, og han har ikke flere spørgsmål, så på en eller anden måde har vi skabt en biologitime, griner Ibi.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy viser numsen frem til ‘TV-Prisen 2020’
– Jeg synes, at det er et fedt sted at kunne gå hen for unge mennesker. De unge kan jo gå ind og se porno, og det er én side af sagen, og så kan de se ’Date mig nøgen’, hvor vi kigger og taler om tingene, uden det bliver skabet og underligt.
Hun pointerer dog, at der er forskel på børn, og om de kan klare at se det, må være forældrenes vurdering.
Ibi ved ikke, om TV 2 Zulu har et ønske om at fortsætte programmerne ‘Date mig nøgen’, men lige nu puster Ibi ud efter sæson 3.
LÆS OGSÅ: Kendt komiker indtager ‘Badehotellet’
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu