Ibi Makienok: Jeg har et problem med Gud

Det hårde sygdomsforløb har fået Ibi til at tvivle på flere ting i livet.

Af Pernille Hahn Hauberg - 11. marts 2017 kl. 20:55

I 2014 startede, hvad der skulle blive et langt og trægt sygdomsforløb for den tidligere model og tv-værtinde Ibi Makienok. Efter at have fået konstateret kronisk nyresvigt har Ibi måttet leve et liv, hvor hun har brug for flere piller om dagen for at holde sig selv i live.
Det har været et hårdt forløb, der har fået hende til at tvivle både på sit ægteskab men også på andre store ting i tilværelsen. Det fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne.
– Jeg føler mig pissesnydt af universet og vil faktisk gå så vidt som at sige, at jeg har et problem med Gud, fortæller Ibi til ALT for damerne og uddyber:
– Jeg er presset, hvis jeg skal ind i en kirke. Nok fordi jeg føler mig svigtet af den institution. Jeg føler, at jeg er blevet lovet noget, som ikke har holdt stik. Der er ikke nogen Gud, der passer på mig. Tværtimod.
Ibi blev i august 2014 kirkeligt viet med fodboldspilleren Simon Makienok, før hun vidste, at hun var syg.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok afslører: Derfor skiftede jeg navn
Du kan læse hele det store interview med Ibi Makienok i ALT for damerne.


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.