Ibi Makienok: Derfor skiftede jeg job

Den smukke tv-værtinde havde blandt andet brug for sin frihed, hvilket er en af årsagerne til, at hun forlod jobbet som morgenvært på TV 2.

Af Helle Bill Madsen - 30. januar 2015 kl. 8:54

Kærlighed og frihed var de to væsentligste årsager til, at Ibi Makienok sidste år valgte at stoppe som morgenvært på TV 2. For da hun i september giftede sig med fodboldspilleren Simon Makienok, sagde hun også ja til et liv, hvor det er Simons job, der styrer.
– Netop fordi jeg er sammen med Simon, havde jeg brug for at kunne vælge selv. Så nu arbejder jeg freelance og kan rejse, når det passer mig og kalenderen, i stedet for at få fortalt, hvad jeg skal lave, sagde den smukke tv-vært, da hun i torsdags var til pressemøde hos SBS i Pakhus 11 i København.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok: Aldrig mere Go’ Morgen Danmark
Runder skarpt hjørne
I næste måned har hendes nye program ‘Tag pengene og løb’ premiere på Kanal 5, men det er nu en helt anden begivenhed, Ibi ser mest frem til.
– Jeg fylder 40 år i begyndelsen af februar. Jeg tænker på at tage til London og spise eller noget den retning. Men det bliver uden Simon. For han skal passe sit job.  Sådan er det, fortalte Ibi, der er ganske godt tilfreds med at runde et halvskarpt hjørne.
– Da jeg fyldte 30, var det hårdt, for jeg følte ikke, jeg havde oplevet noget som helst. Det har jeg nu, så jeg er faktisk ret stolt over at blive 40, kom det fra Ibi.
LÆS OGSÅ: Ibi tilbage som tv-vært
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.