Ibi i brudekjole-kaos: Overvejer tur til Israel

Ibi Støving er forlovet med fodboldspilleren Simon Makienok. Og nu er Ibi på kjolejagt.

Af Christina Lagoni - 10. april 2014 kl. 14:41

– Åh. Hold da op. Hvor skal jeg starte? Skriver tv-værten Ibi Støving på bloggen Crystalkidbabyshark.com. Og tankerne om det forestående sensommerbryllup mellem hende og fodboldspilleren Simon Makienok er mange.
Skal kjolen have strutskørt, være tætsidende, have lange eller korte ærmer eller måske slet ingen ærmer. Ibi lukker op for tankerne på hende og kærestens blog. Noget hun dog ikke er i tvivl om, er, at der ikke skal være sange.
– Jeg vil gerne, at gæsterne har en fed, mærkbar og eventyrlig aften – men jeg vil ikke have nogle sange. Helst. Jeg er fra Jylland – jeg har været indlagt til de sange. Og jeg er ikke “Havren”- længere, skriver Ibi på bloggen.
LÆS OGSÅ: Lækre Sebastian Jessen skal være far
Den perfekte kjole
For at finde den helt rigtige kjole overvejer Ibi også muligheden for at sy sin egen kjole. Dét, eller en smuttur til Tel Aviv i Israel.
– De har et brudekjole-mekka dernede. Jeg har aldrig set så mange brudekjolebutikker samlet på én gade i mit liv. Det kunne være jeg skulle drible derned, skriver hun.
Men det er ikke de eneste overvejelser.
– Kunne også være, jeg skulle drible ind i den nærmeste genbrugsbutik – eller måske bare købe Zuhair Murads seneste skrud på stammen og spise ris resten af mit liv. Jeg ved det ikke, skriver Ibi.
Til et bryllup er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed, og derfor efterspørger Ibi Støvring også forslag til gode hjemmesider, hvor alt er samlet.
LÆS OGSÅ: Jan Fog: Det gør kræftmedicinen ved mig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.