Iben Hjejle jaloux på 'Vild med dans'-partners nye dame - Her & Nu

Iben Hjejle jaloux på 'Vild med dans'-partners nye dame

Morten Kjeldgaards smukke, nye dansepartner får jalousien til at blusse op i Iben Hjele, der dansede med ham til ‘Vild med dans’ sidste år.

Af Lykke Buhl - 28. september 2018 kl. 20:44

Skuespilleren Iben Hjejle deltog sidste år i ‘Vild med dans’ med dansepartneren Morten Kjeldgaard, der i år danser med skiløberen Laila Friis-Salling. Da Iben og Morten dansede sidste år, måtte de se sig slået på målstregen, da de i finalen tabte til Sofie Lassen-Kahlke, der sammen med dansepartneren Michael Olesen vandt ’Vild med dans’ 2017.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par bliver forfulgt af rygter
Men i aften er Iben Hjejle igen at finde til ‘Vild med dans’. Denne gang blot som gæst for at overvære de sprudlende danse og den dejlige musik – ikke mindst af Wafande, der skal synge live til Rolf Sørensen og Karina Frimodts samba.
Den smukke Iben Hjejle er glad for at være tilbage, men hun har til gengæld virkelig svært ved at beslutte sig for en favorit.
LÆS OGSÅ: Honey Boo Boo deltager i ‘Vild med dans’
– Jeg hepper på virkelig mange, jeg får ømme, røde pølsefingre, inden jeg er færdig med at klappe! Signe Lindkvist, som er en slags bedste veninde og Rolf Sørensen og så har jeg kendt Lucy Love også igennem mange år, og Morten Kjeldgaard er jeg selvfølgelig er også nødt til at heppe på og den smukke, smukke inuitprinsesse Laila.
Eftersom Iben selv dansede med Morten Kjeldgaard, har de i Ibens familie selvfølgelig holdt lige ekstra øje med Morten og hans nye dansepartner, Laila. Og det har desværre givet anledning til jalousi hos Iben.
LÆS OGSÅ: CHOK! Jens Werner i alvorligt cykelstyrt
– Hun er da vanvittig god, har du set hende? Ellers har man ikke kigget ordentligt efter. Og hun er helt tør! Mit gudbarn havde sagt: ‘Jeg synes da moster Iben svedte så meget sidste år! Det synes jeg slet ikke, Laila gør! Hun er bare flot og tør! Tørre, flotte Laila’, lyder det spydigt og med et glimt i øjet fra Iben Hjejle, der specielt glæder sig til at se bedste veninden Signe Lindkvist kaste sig ud i en paso doble med dansepartneren Thomas Evers Poulsen.
LÆS OGSÅ: TV 2 overrasker: ‘Vild med dans’-stjerne bliver vært på ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: Efter ‘Vild med dans’-exit: Det passede os godt at ryge ud
LÆS OGSÅ: Adam efter ‘Vild med dans’-exit: Danmark var ikke klar til kappen