I lære som sexolog: Realitybabe søger ny karrierevej

Anni Fønsby har haft svært ved at finde arbejde inden for sit eget felt, og hun har derfor valgt at søge nye veje.

Af Josefine Snejbjerg - 9. oktober 2019 kl. 15:28

I aftens afsnit af ‘Til middag hos’ skal vi på besøg hos tidligere realitystjerne Anni Fønsby, der disker op med lækker mad på højt niveau til gæsterne Daniel ‘Danny Kool’ Sørensen, Amin Jensen og Olivia Salo.
Den tidligere realitystjerne åbner i afsnittet både op om sin tidligere fængselsdom, og hvordan hun er blevet jagtet vildt i pressen. Samtidig kommer Anni også ind på den hårde kamp, det har været for hende at finde et arbejde.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om fremtidsplaner: I tvivl om børn
– Det er slet ikke, fordi der er noget galt med mit CV, men det er på grund af min fortid, og den person jeg er. Der er ikke ret mange kvinder, som synes, jeg vil passe ind i deres team, fortæller Anni i afsnittet.
Anni, der er uddannet inden for kontor, har derfor valgt, at søge nye karriereveje.
– I denne her tid, hvor jeg har trukket mig tilbage fra offentligheden og sagt nej til de tilbud, der har været, har jeg fundet ud af, at jeg gerne vil blive ved med at arbejde med mig selv og bruge det til noget nyttigt, og det gør faktisk, at jeg starter hos Joan Ørting som sexolog og parterapeut, fortæller den tidligere realitystjerne.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-stjerne har fundet kærligheden
Annis gæster er da også enige i, at den fremtidige karrierevej passer godt til hende:
– Det kommer ikke bag på vej, at hun vil uddanne sig til sexolog, hun har jo beskæftiget sig med den branche, siger Amin Jensen.
– Hun har også en rolig og terapeutisk stemme, så at hun skal sidde og rådgive par, det synes jeg bare er fedt, siger Olivia Salo.
LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død
Se klippet nedenfor, hvor Anni Fønsby fortælle om sin nye karrierevej, inden du i aften kan se hele afsnittet klokken 19.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel