I dag skal Teitur for retten: Det er han tiltalt for

Få det fulde overblik over sagen, hvor Teitur er tiltalt.

Af Louise Vilsbøl - 23. maj 2022 kl. 5:42

I dag starter retssagen mod Teitur Skoubo, som er tiltalt for vold og voldtægt. Episoden skete tilbage i november 2021, hvor Teitur blev anklaget for at have voldtaget en pige i Odense.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

Ifølge anklageskriftet, som Realityportalen har fået aktindsigt i, skulle Teitur den 28. november 2021 omkring kl. 2.10 på en anonymiseret adresse i Odense have øvet voldtægt og vold mod offeret, idet han tildelte hende 4-5 slag i hovedet, hvorefter han pressede hende ned i en seng og herefter gennemførte vaginalt samleje med hende, selvom hun sagde stop, nej eller lignende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Sagen skal behandles af en domsmandsret og er sat til at køre over to dage, så retssagen starter i dag, og der falder dom på onsdag. Ifølge senioranklageren ved Fyns Politi Jacob Thaarup kræves Teitur straffet med fængsel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fik en hjerneblødning: Filmet på sin arbejdsplads

Strafferammen for voldtægt er op til otte år, men den vil som domsmandssag ikke kunne udløse over fire års fængsel.

Teitur: Jeg har aldrig voldtaget nogen

Teitur Skoubo nægter sig skyldig, og selvom han har været lukket som en østers overfor pressen, når det kom til den kommende retssag og anklagerne mod ham, så skrev han følgende kort efter, at der var blevet rejst tiltale.

– Som de fleste af jer nok er klar over, er jeg involveret i en forfærdelig retssag. Dette er ikke noget, jeg har talt med andre end mine nærmeste omkring, og derfor heller ikke noget, jeg har delt med jer. Jeg ønsker ikke at komme med detaljer og er også chokeret over, at flere medier har valgt at publicere sagen. De ved udemærket godt, hvilke konsekvenser det har for mig, samt de konsekvenser det vil medføre, selv når jeg frikendes, skriver han og fastslår:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

– Jeg har aldrig nogensinde voldtaget nogen som helst. Jeg har aldrig mod en piges ønske fortsat et samleje eller noget andet. Tak til dem, der kender mig nok til at vide, at disse anklager ikke er sande. Det her er enhver mands mareridt. Lad retfærdigheden sejre i retten, skrev Teitur på Instagram.

Teiturs forsvarsadvokat er Rasmus Sølberg, som ikke er helt ukendt indenfor reality-verdenen. Han optrådte nemlig på den røde løber ved dette års Reality Awards, hvor han ankom sammen med reality-stjernen Pernille Nygaard, som arbejder i hans advokatfirma.

LÆS OGSÅ: Christel: Teitur er ikke en voldelig fyr

Selvom man ifølge straffeloven § 1 er uskyldig indtil det modsatte er bevist i Danmark, så har retssagen allerede haft konsekvenser for Teitur. Streamingplatformen Discovery+ har valgt at fjerne hele den sæson af ‘Ex on the Beach’, hvor Teitur deltog, efter Teitur Skoubo i starten af marts blev tiltalt for voldtægt.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Læs mere om