I aften i ‘Luksusfælden’: Ekspert rørt til tårer

‘Luksusfælden’-eksperterne gør et vildt stykke arbejde i aftens afsnit. Det berører både deltagere og eksperter.

Af Linnea Thorseth - 19. april 2022 kl. 15:01

Selvom det sommetider kan virke helt håbløst, har eksperterne bevist gang på gang, at de er i stand til at hjælpe dybt gældsramte mennesker. Situationen i aftens afsnit, er ingen undtagelse.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Louise Fredbo-Nielsen fortæller om at være ekspert i ‘Luksusfælden’.

– Situationen startede jo ud med at være håbløs, hvilket gjorde at Thomas var meget kritisk. Han havde svært ved at tro på, at han kunne komme ud af gælden. Så det var helt fantastisk at kunne skyde den kritik ned og bevise, at vi faktisk godt kunne gøre noget for ham, fortæller ekspert Louise Fredbo-Nielsen til Her&Nu og Realityportalen, da vi snakker med hende om aftens afsnit. 

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro raser efter indbrud: Klamme tyve

Man må sige, at eksperterne gør deres arbejde, for med en startgæld på 1.403.000 kr. er det lykkedes dem at spare parret for 1.102.000 kr. Det berøre både Thomas og hans kone Jonna, men også en af eksperterne bliver meget påvirket.

– Ej, nu bliver jeg da også helt rørt, lyder det fra Louise, som ikke kan holde følelserne tilbage, da de konfronterer parret med deres nye budget i aftens afsnit af ‘Luksusfælden’.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen single igen: Jeg er bange for livet

Når det handler om børn

‘Luksusfælden’-ekspert Louise Fredbo-Nielsen uddyber, hvad der berører hende så meget.

– Det rør mig personligt, at det handler om deres børn. Gennem programmet kommer det frem, hvor meget det betyder for Thomas og Jonna, at deres børn ikke skal mærke til, at de skal leve for et skrabet beløb. Man kan se at de har kæmpet. Og så rør det mig sindsygt meget, at de kan give deres datter en fantastisk konfirmations-fest, fortæller Louise, som selv er mor til to og har en baby på vej.

Ifølge produktionen har  Thomas og Jonna det godt, og de overholder fortsat de aftaler, som eksperterne har lavet for dem.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Jeg er besat af det