I aften genudsendes første afsnit af 'Andersens julehemmelighed'

Så blev det endelig december.

Af Camilla Linnebjerg - 1. december 2016 kl. 19:55

Over halvanden million danskere fulgte ­begejstret med, da voksenjulekalenderen ‘Andersens Julehemmelighed’ rullede over skærmen første gang i 1993.
LÆS OGSÅ: OH NO: ‘Keeping up with The Kardashians’ pauses på ubestemt tid
I aften kan man igen ­følge med i Puttes stormende forelskelse i gas- og vandmesteren og hendes forældre Åse og ­Tages ­indædte kamp for at holde ­julen fra døren.
Hos TV2 glæder mig sig meget til langt om at længe at genudsende den gamle julekalender.
– Det er dejligt, fordi den har været hemmelig i mange år. Vi møder alle sammen hele tiden folk, der spørger, ­hvornår den bliver genudsendt, men vi har ikke vidst noget, fortæller Søren ­Hauch-Fausbøll, efter nyheden kom frem under optagelserne til TV2 CHARLIE-­programmet ‘Legenderne’, som fire af skuespillerne fra ‘Hatten Rundt’ forleden ­gæstede.

Åse (Torben Zeller), Putte (Søren Hauch-Fausbøll), Tage (Niels Olsen) og Onkel Claus (Søren Østergaard) kan i december følges på TV2 Charlie i voksenjulekalenderen 'Andersens Julehemmelighed'. (Foto: Søren Hartvig/TV 2)

Åse (Torben Zeller), Putte (Søren Hauch-Fausbøll), Tage (Niels Olsen) og Onkel Claus (Søren Østergaard) kan i december følges på TV2 Charlie i voksenjulekalenderen ‘Andersens Julehemmelighed’. (Foto: Søren Hartvig/TV 2)


Også Claus Bue, der har instrueret julekalenderen, glæder sig til gensynet.
– Det er skønt, og vi ­glæder os til at se det selv og opleve det igen. Der er altid noget fedt ved, at noget man har lavet, og ved folk var ­glade for, kommer igen, så folk kan se det igen
Selvom fans af serien i ­flere år har håbet på et ­gensyn, er det ikke skuespillerne, der har stukket en kæp i hjulet, så det indtil nu ikke har kunnet lade sig gøre.
– Vi har aldrig sagt, at den ikke måtte genudsendes. Der skete nogle ting, som vi ikke var herre over med ­rettigheder og alt muligt. Men det er dejligt, at den kan blive frigivet nu, fastslår Søren Hauch-Fausbøll, der håber, at publikum tager ­lige så godt imod den denne gang som for 23 år siden, da den kørte første gang.
– Jeg er spændt på, hvad folk siger i dag – om det nye publikum tager den til sig.
‘Andersens julehemmelighed’ bliver vist på TV 2 Charlie 1. december kl. 20.25.
Artiklen er oprindeligt bragt på herognu.dk
LÆS OGSÅ: Populær ung mor vender tilbage i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.